Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Pogrzeb troche bliżej powlok brzucha bo może masz przodozgiecie. Albo bardziej w stronę kręgosłupa
Kuźwa nie wiem jak to wytłumaczyć
Moze akurat jest dzis wysoko u Ciebie i jej w ogóle nie sięgnieszPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
W ogole jak tam grzebie to ja tam rozne skarby macam, nosy, usta, jakies kulki, kurde pelno tam wszystkiego :p
Ale do gina chodze i mowi ze ok jak cos
A tak na powazne - majac przodozgiecie trza kopac blizej brzucha nie?rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ana, jaki piękny wynik!! Gratulacje już takie 100%-towe
Dalej, dalej fasolkujmy się i zacznij gadać "oj ale dzisiaj se wymiotował" , "oj ale mnie dzisiaj plecy bolą", "Ok ale bym se ogóra z bitą śmietanką zjadła" a nie szyjka, szyjka i szyjkaszuflada, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Umiem wsadzic palca miedzy tego nosa a sciane jakas... Wymacalam cos na ksztalt ust ale sa zamkniete i srednie w dotyku - ani to twarde ani miekkie. Pomacam jeszcze przed snem :p33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Zaraz kule z tego nosa zaczną wygrzebywać
i mietosic w palcach ahahaha.
Zartuje.sama nie jestem wprawiona w badaniu jej.
czuć czuje ale twardość mi ciężko określić. Bo otwarta to non stop jest.
dobrze ze nikogo nie ma w pokojurozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Umiem wsadzic palca miedzy tego nosa a sciane jakas... Wymacalam cos na ksztalt ust ale sa zamkniete i srednie w dotyku - ani to twarde ani miekkie. Pomacam jeszcze przed snem :p
hahaha
rozowyflaming lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Umiem wsadzic palca miedzy tego nosa a sciane jakas... Wymacalam cos na ksztalt ust ale sa zamkniete i srednie w dotyku - ani to twarde ani miekkie. Pomacam jeszcze przed snem :p
Moze męża zatrudnij to szybciej określi co tam masz:D
Pokaz kotku co masz w środkurozowyflaming, Kasia1987, Karolina2787 lubią tę wiadomość