Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednego nie rozumiem... tacy z nich wszystkich obrońcy życia... a ciekawe czy oni wszyscy są takimi świętymi którzy dajmy na to nawet mięsa nie jedzą- zwierzęta to już nie jest "życie"?? Przecież do czwartego miesiąca ciąży to jest dopiero zarodek, płód, embrion... jest jeszcze mniej świadomy tego co się dookoła dzieje niż zarodek w jajku kurzym. Głupota
Allmita lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
A co do aborcji to jestem zupełnie przeciwko jeśli chodzi o usuwanie z widzimisia mamusi, bo za młoda, bo nie ten etap w życiu, bo bo bo... jeśli jest się na tyle dorosłym żeby to dziecko splodzic to jest się również gotowym na wychowanie go, kurcze na jakim świecie my żyjemy? 20 sposobów żeby się zabezpieczyć a idiotki nie potrafią do lekarza się wybrać?
A za jestem we wszelkich medycznych wskazaniach no i co do dziecka z gwałtu. Matka powinna decydować czy ratować ja czy dziecko. Nie może być tak że zabija matkę bo dziecko miało 5% na przezycie. To żart jakiś... -
nick nieaktualnyTulisska ja napisałam że nie mówiłam że wszyscy tacy są i nie uważam tak także nie złosc się o to bo przeprosiłam za swoje słowa tych którzy są wierzący itp. Mnie po prostu wkurza fakt że tacy wgl są i się nazywają księża bo jak dla mnie to pseudo księża. Co do kościoła sama chodziła i miałam bardzo fajnego księdza prowadzącego który był od podstawówki aż do samego bierzmowania i nic złego nie powiem o nim także nie chodziło mi o wszystkich. Obecnie nie chodzę do kościoła ale wierzę w Boga, moim zdaniem nie muszę do kościoła chodzić by Bóg mnie wysłuchał bo jest wszechmogący i wszechobecny.
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:A co do aborcji to jestem zupełnie przeciwko jeśli chodzi o usuwanie z widzimisia mamusi, bo za młoda, bo nie ten etap w życiu, bo bo bo... jeśli jest się na tyle dorosłym żeby to dziecko splodzic to jest się również gotowym na wychowanie go, kurcze na jakim świecie my żyjemy? 20 sposobów żeby się zabezpieczyć a idiotki nie potrafią do lekarza się wybrać?
A za jestem we wszelkich medycznych wskazaniach no i co do dziecka z gwałtu. Matka powinna decydować czy ratować ja czy dziecko. Nie może być tak że zabija matkę bo dziecko miało 5% na przezycie. To żart jakiś...Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
To wszystko jest straszne i potworne...
I tak delikatne, że nie życze sobie z buciorami nikogo w tym! Ani polityków, ani księży, nikt nie ma prawa nakazywać nam niczego
To indywidualna sprawa, bo każdy przypadek jest inny...Karolina2787, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Co do aborcji nie będę się powtarzać.. Mam takie samo zdanie co Wy.. W ciążę zachodzi się świadomie itd..
Ale wylewna jestem..Karolina2787, szuflada, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Tulisska ja napisałam że nie mówiłam że wszyscy tacy są i nie uważam tak także nie złosc się o to bo przeprosiłam za swoje słowa tych którzy są wierzący itp. Mnie po prostu wkurza fakt że tacy wgl są i się nazywają księża bo jak dla mnie to pseudo księża. Co do kościoła sama chodziła i miałam bardzo fajnego księdza prowadzącego który był od podstawówki aż do samego bierzmowania i nic złego nie powiem o nim także nie chodziło mi o wszystkich. Obecnie nie chodzę do kościoła ale wierzę w Boga, moim zdaniem nie muszę do kościoła chodzić by Bóg mnie wysłuchał bo jest wszechmogący i wszechobecny.
Amen.
Nie denerwuje się kochana, po prostu wyrazilam zdanie tak samo jak TyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdro, ja mam pełno do zrobienia, ale harówkę odwalę chętnie, bo jak wczoraj czytaliśmy kobieta styrana jak wół za pługiem, to kobita płodna
No a potem czekam na mojego i jak tylko wyrazi chęć to wskoczę na niego, a jak nie wyrazi chęci, to dam mu iść spać... a potem perfidnie i tak wlezękozamonia, szuflada, Karolina2787, rozowyflaming, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-