Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Spróbuj przez to zapodaj.net
Ja przez to wrzucam.
Najpierw przerabiam zdjecie zeby byl link... i kopiuje rego linka i wklejam tutajrozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Zazdro, ja mam pełno do zrobienia, ale harówkę odwalę chętnie, bo jak wczoraj czytaliśmy kobieta styrana jak wół za pługiem, to kobita płodna
No a potem czekam na mojego i jak tylko wyrazi chęć to wskoczę na niego, a jak nie wyrazi chęci, to dam mu iść spać... a potem perfidnie i tak wlezę
hahaujezdzaj ujezdzaj !! a potem nogi w gore i rowerek
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:i koniecznie zdaj relacje z miny meza jak zobaczy, ze pedalujesz w miejscu
Zawsze może nagle przestać robić rowerek.. Mąż zapyta.. Co Ty kobieto robisz?? No z górki jadę..
Ha ha ha hakozamonia, poziomka12 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:rob codziennie relacje z biegania - moze to mnie zmotywuje
mam konflikt wewnetrzny - kocham pizze, hamburgery i frytki a chce schudnac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Zawsze może nagle przestać robić rowerek.. Mąż zapyta.. Co Ty kobieto robisz?? No z górki jadę..
Ha ha ha ha
aaaaaaaaa leze leze lezejajcara dzisiaj z Ciebie Waldus
ahahahahahahha z gorki jedzie
smieje sie sama do siebie
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:chce zamowic na allegro zestaw do hybrydy - polecacie jakiegos sprzedawce albo marke?
sorry za uzywanie ciagle tej samej minki
ale dali mi tableta i ma oszukane guziki, nic nie moge znalezc - y to z a z to y
ale nie wiem czy oni są na allegro, na pewno mają swój sklep internetowy
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:aaaaaaaaa leze leze leze
jajcara dzisiaj z Ciebie Waldus
ahahahahahahha z gorki jedzie
smieje sie sama do siebie
A dziękować.. Mam dzisiaj jakiś taki zajebisty i bojowy nastrój.. A to rzadkość..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Mnie się ostatnio tak marzył hamburger, że to było aż straszne
hahaha no straszne - lato tuz za rogiem a hamburger kusi i kusi
PS. ladnie tempka tobie rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 15:01
kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatka trzymaj sie - wiem, ze latwo pisac...ale to nie byla ostatnia owulacja twojego zycia! teraz zainwestuj w siebie, zrob cos dla siebie a jak chlop wroci to napadniesz go jak Kasia co z kibla sledzie wylawia
WaldhauzerM, 91patka91, Kasia1987, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Mój dzieć rozwalił se właśnie powiekę.. Ryk jakby ze skóry obdzierali.. Rana niby nie duża.. Jak odchylilam żeby zobaczyć czy rana nie za głęboko to mało nie odleciałam.. Jeszcze sama z nim zostałam.. Na szczęście skleiło się tzn zasklepiło.. Chyba na pogotowie nie muszę jechać.. A chciał na dwór.. Ale siedzi i bajki ogląda.. Chociaż nie rycy rycek mały..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:Patka trzymaj sie - wiem, ze latwo pisac...ale to nie byla ostatnia owulacja twojego zycia! teraz zainwestuj w siebie, zrob cos dla siebie a jak chlop wroci to napadniesz go jak Kasia co z kibla sledzie wylawia
Nie załamałam się szkoda ze jedzie szkoda ze się nie udało ale widocznie tak miało być.. Będę regularnie mierzyć tempke i może się uda jak wróci