Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Dziękuję Ci bardzo :* do mnie nadal to nie dociera chociaż mam dwa pudła ubranek po dzieciach mojej ciotki i codziennie na nie patrzę
Na razie patrzysz, się nie obejrzysz jak już będziesz zakładać dzidziSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 gratuluję
Pocieszyłaś mnie troszkę
Chociaż czasami przychodzi chwila zwątpienia to trzeba wierzyć!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Starania od czerwca 2015r.
- 1 IUI XII 2017r. - ciąża heterotopowa
- 2 IUI III 2018r. - c.b.
- VIII 2018r. usunięty lewy jajowód i 2 mięśniaki.
- 3 IUI - X 2019
- 2020 r. 2 x IVF w Czechach nieudane
- X 2021r. IVF ICSI - 8dpt beta HCG 88,6; 11 dpt 327,5; 13 dpt 961,8 ❤️❤️
09.06.2022r. Milenka 1600g, 39cm; Martynka 1850g, 43cm -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Tata mi przywiozl moje ulubione cukierki mietowe i jak wzielam do buzi jeden to smakuje jak ziemia bleee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Z torbami pojdziemy przez te testy
no ale te z Was co mają wszystko pokićkane i nie wiadomo kiedy małpa, kiedy owu a kiedy juz od dawna ciąża?? szczerze współczuję
jakby tak podliczyc to wszystko...wszystkie witaminki, badania, testy owu, testy ciążowe, bety...ojjj laski hahahaKarolina2787 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ee tam szkoda kasy na droższe testy ja bym robiła te co mam :p
Wiem kochana ale ja nie darujezakupie tylko te z Rossmana tak dla sprawdzenia i uspokojenia ciekawości
Porównanko zrobię a jak wtedy nie wyjdą to pierdzielę bezowulacyjna baba ze mnie i tyle
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Wiem kochana ale ja nie daruje
zakupie tylko te z Rossmana tak dla sprawdzenia i uspokojenia ciekawości
Porównanko zrobię a jak wtedy nie wyjdą to pierdzielę bezowulacyjna baba ze mnie i tyle
Dziennie np o 11 bedziemy sikac na 25 testów buahahahaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Wiem kochana ale ja nie daruje
zakupie tylko te z Rossmana tak dla sprawdzenia i uspokojenia ciekawości
co do tych z rossmanna: używam ich pierwszy raz, ale wydają mi się w porządku, z tego względu ŻE: wczoraj zrobilam i byl negatywny, dzisiaj niby tez negatywny ale cień cienia juz jest, a według moich obliczeń właśnie jakoś na dniach powinna być owu, więc sądzę, że akurat u mnie w miarę działająPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!