Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:To ja Ci powiem że dopóki nie wiedziałam że jestem w ciąży to cokolwiek jadłam czułam smak intensywnej mięty jakbym dopiero pogryzła gumę do żucia
To ja nie czuje tak ale te cukierki to chodz ziemia smakowaly 2 zjadlam bo szkoda zeby sie zmarnowaly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNathi2468 wrote:Sylwia91 gratuluję
Pocieszyłaś mnie troszkę
Chociaż czasami przychodzi chwila zwątpienia to trzeba wierzyć!
Nigdy się nie poddawać! i trza walczyć i być silną właśnie nasza Sylwia jest przykłademtakże jak już wcześniej pisałam: po każdej burzy wychodzi słońce!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ja kiedyś czytałam że warto robić popołudniu a nawet pod wieczór. Sama robiłam koło 17 a w jednym cyklu nawet 19.
Wczoraj robiłam o 17:00 wyszedł nwgatyw.. o 20:00 dwie blade kreski... Dziś o 10:00 krecha kontrolna gruba i cień... o 17:00 dwie blade krechy...
Zrobie po 18:00 tego z Rossmanna.. zobaczymy czy to te testy czy ja mam lewe siuski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:To w ogóle niedopuszczalne że nikt tego nie sprawdza...
Sylwia91, Karolina2787, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:to jeszcze nic, jak potrafią umyć kurczaka płynem do mycia naczyń żeby wyglądał na świeżego? to dopiero jazda
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:to jeszcze nic, jak potrafią umyć kurczaka płynem do mycia naczyń żeby wyglądał na świeżego? to dopiero jazda
Czy ja to dwa razy polubiłam?hihi u mnie się wyświetla że tak
co do mycia mięcha płynem do naczyń to wiem że tak jest bo mam znajomą w sklepie spożywczym pracuje i właśnie to mi mówiła że tak robią bleee... a potem to człowiek rzyga, sra i co nie tylko.