Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Boże jak ja się cieszę !!!!!!!!
jakby to był ciążowy ! hahahaGaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGADUAAA gratuluję 2kresek
U mnie z krmowego śluzu zrobił się wodnisty o kolorze białawym takim mlecznym i uczucie mokrego w sklepie jak byłam to myślałam że to@ przyszła eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:57
Gaduaaa, Tinuviel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Długo mnie tutaj nie było, ale mnóstwo rzeczy na głowie, przygotowania ślubne pełną parą.
Dzisiaj byłam na usg, według ostatniej miesiączki dzisiaj miał być 7t 3d a gin powiedział, że to 6 tydzień, groszek ma 5mm, i serduszko w postaci kropeczki robiło puk puk. Kolejna wizyte mam za 2 tyg zeby potwierdzic czy się rozwija. Powiedziałam lekarzowi o tabletce ktora zazyłam i maści i powiedział że są bardzo toksyczne, że teraz juz nic nie zrobie, pozostaje czekac i zobaczyć jak się bedzie rozwijał. Gin powiedział, że na tym etapie ciąży albo naturalna selekcja, że coś jest wadliwe i dochodzi do poronienia albo będzie dobrze. Jestem bardzo zmartwiona i odliczam dni do 20.04.Sylwia91, 91patka91, Allmita lubią tę wiadomość
cant't wait
-
Karolina2787 wrote:Waldi u Ciebie też fajnie wygląda ten wykresik
kiedy testujesz?
W poniedziałek idę z Klaudys na betę.. A czas się dłuży..KlaudyŚ, Karolina2787, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny