Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:8 tydzień ale w rubryce tętno płodu mam wpisane tylko + więc nic więcej nie było oceniane chyba tylko sam fakt że serduszko bije. Teraz będę w 13 tygodniu i liczę na to że posłuchamy serduszka przez dopplera
-
Judi22 wrote:Mam pytanie jakie objawy mialaś zanim dowiedziałaś się o ciąży? ?
Objawy ciąży to każda z nas ma dopóki @ nie przyjdzie.. He he..KlaudyŚ, Zołza:), 91patka91, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Gaduaaa
Dzis ostatnia anty wzięłam, brzuch napirza, jajcory tez az mnie dziobie w pochwie. Gardło jeszcze i ucho spokoju nie daje. A jeszcze jak mnie @ zaleje za dzień czy dwa to komplet bede miec
Dzis litrami mleko i jego przetwory pochlaniam, mimo ze mam ochotę na bigos i kwaśne ogórki. No i czasem mnie mdlilo w ciagu dnia. Teraz juz wiem ze to zachcianki wrednej @ są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:26
Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Dzieki Gaduaaa
Dzis ostatnia anty wzięłam, brzuch napirza, jajcory tez az mnie dziobie w pochwie. Gardło jeszcze i ucho spokoju nie daje. A jeszcze jak mnie @ zaleje za dzień czy dwa to komplet bede miec
Dzis litrami mleko i jego przetwory pochlaniam, mimo ze mam ochotę na bigos i kwaśne ogórki. No i czasem mnie mdlilo w ciagu dnia. Teraz juz wiem ze to zachcianki wrednej @ są
też bym bigosu zjadłażeś mi smaka zrobiła samym pisaniem
Gizmo lubi tę wiadomość