Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak w ogóle to to pragnienie macierzyństwa jest niesamowite... tyle lat paliłam papierosy, nigdy nie mogłam rzucić, zaczęłam się starać i co? rzucone od ręki
tak samo jak z witaminkami, jakoś nigdy nie miałam w zwyczaju łykania ich- zaczynalam, brałam kilka dni i mi się odechciewało. a teraz jak podliczyłam to dziennie łykam dziesięć tabletek!
jak ktoś mi powie, że w zajściu pomaga tańczenie nago kankana o północy przy świetle księżyca to chyba nauczę się tańczyćNats, Gaduaaa, Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:Dziewczyny, tak w ogóle to to pragnienie macierzyństwa jest niesamowite... tyle lat paliłam papierosy, nigdy nie mogłam rzucić, zaczęłam się starać i co? rzucone od ręki
tak samo jak z witaminkami, jakoś nigdy nie miałam w zwyczaju łykania ich- zaczynalam, brałam kilka dni i mi się odechciewało. a teraz jak podliczyłam to dziennie łykam dziesięć tabletek!
jak ktoś mi powie, że w zajściu pomaga tańczenie nago kankana o północy przy świetle księżyca to chyba nauczę się tańczyć
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Widocznie tak miało być. Tak naprawdę monitoring nic Ci nie da oprócz wiedzy. Najesz się stresu i nic więcej. A wrzucenie na luz na pewno wyjdzie na dobre.
Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki i za owocne starania
Ja tam się z Tobą nie zgodzę.. Ta wiedza akurat jest potrzebna żeby wiedzieć co dalej robić.. A tak Allmita biedna dalej nie wie nic i ewentualna diagnoza i leczenie są odkładaNe więc to jeszcze większy stres..Sylwia91, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja tam się z Tobą nie zgodzę.. Ta wiedza akurat jest potrzebna żeby wiedzieć co dalej robić.. A tak Allmita biedna dalej nie wie nic i ewentualna diagnoza i leczenie są odkładaNe więc to jeszcze większy stres..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ja tam się z Tobą nie zgodzę.. Ta wiedza akurat jest potrzebna żeby wiedzieć co dalej robić.. A tak Allmita biedna dalej nie wie nic i ewentualna diagnoza i leczenie są odkładaNe więc to jeszcze większy stres..
I tak niewiele mozna przez ten czas zrobić. Czasem odpuszczenie i nie myslenie ciągle o hormnonach, testach i monitoringach bardzo dużo daje ☺
Każdy ma oczywiscie prawo do własnego zdania.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ale mi nie chodziło, żeby ogólnie wszystko olac. Tylko, ze miesiąc luzu jeszcze nikomu nie zaszkodził
I tak niewiele mozna przez ten czas zrobić. Czasem odpuszczenie i nie myslenie ciągle o hormnonach, testach i monitoringach bardzo dużo daje ☺
Każdy ma oczywiscie prawo do własnego zdania. -
Nats wrote:Ale mi nie chodziło, żeby ogólnie wszystko olac. Tylko, ze miesiąc luzu jeszcze nikomu nie zaszkodził
Każdy ma oczywiscie prawo do własnego zdania.
Ale ja wiem kochana że nic złego nie miałaś na myśli.. Ale wiesz co to jest czekanie kolejny miesiąc i jeszcze dłużej.. To wykańcza i nie da się nie myśleć.. Zwłaszcza że wszystkie mamy jeden cel..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Ja odpuściłam na pół roku i bardzo żałuję bo byłabym w ciąży wcześniej... A tak to nie myślałam o żadnych badaniach o staraniach... Oczywiście niektórym to pomaga, wiem, u mnie nic nie dało
U mnie też by to nic nie dało że odpuściła bym..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Ja odpuściłam na pół roku i bardzo żałuję bo byłabym w ciąży wcześniej... A tak to nie myślałam o żadnych badaniach o staraniach... Oczywiście niektórym to pomaga, wiem, u mnie nic nie dało
Trzeba znaleźć złoty środek, bo przesada w żadna stronę jeszcze nikomu na dobre nie wyszła. ☺WaldhauzerM lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
WaldhauzerM wrote:U mnie też by to nic nie dało że odpuściła bym..
ale gdybym nie myślała o staraniach to nie zrobilibysmy badań i nawet byśmy nie wiedzieli
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z pracy do domu ale za niedługo znowu...
Mąż mi ciśnienie podniósł do tego stopnia że go zbluzgałam równo.. Należało mu się a ten jeszcze do mnie że wariatka jestem i zasłania się że mnie to hormony buzują.. Phi.. Każda wymówka jest dobra..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:Dlatego każdy robi jak uważa. Wiadomo, ze nie ma dla każdego gotowej recepty na sukces.
Trzeba znaleźć złoty środek, bo przesada w żadna stronę jeszcze nikomu na dobre nie wyszła. ☺WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ja właśnie wróciłam z pracy do domu ale za niedługo znowu...
Mąż mi ciśnienie podniósł do tego stopnia że go zbluzgałam równo.. Należało mu się a ten jeszcze do mnie że wariatka jestem i zasłania się że mnie to hormony buzują.. Phi.. Każda wymówka jest dobra.. -
Ale też są przypadki, ze pary odpuszczają, bo wydaje się ze nie ma już nadzei i nagle "pyk" i ciaza. Każdy przypadek jest inny
Może ja jestem trochę na innym etapie i mam za dużo entuzjazmu w sobie. To dopiero masz drugi miesiąc i mam nadzieję, ze już niedługo zobaczę swoje 2 kreseczkiKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ale też są przypadki, ze pary odpuszczają, bo wydaje się ze nie ma już nadzei i nagle "pyk" i ciaza. Każdy przypadek jest inny
Może ja jestem trochę na innym etapie i mam za dużo entuzjazmu w sobie. To dopiero masz drugi miesiąc i mam nadzieję, ze już niedługo zobaczę swoje 2 kreseczki -
Sylwia91 wrote:Tego Ci życzę :* i wiem o takich przypadkach oczywiście ale gdy wiesz że coś Ci dolega to jest łatwiej... Poza tym takie pary na pewno miały zrobioną masę badań i diagnozę... Oby u Ciebie nie było takiej potrzeby! Trzymam kciuki
A dla Ciebie i dla Waszego maluszka dużo zdrówkaSylwia91 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm