Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Tego Ci życzę :* i wiem o takich przypadkach oczywiście ale gdy wiesz że coś Ci dolega to jest łatwiej... Poza tym takie pary na pewno miały zrobioną masę badań i diagnozę... Oby u Ciebie nie było takiej potrzeby! Trzymam kciuki
Również podpisuję się pod tym..Nats lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Klaudys jak Ci idzie czekanie?? Cholera.. Toż to jutro już piątek.. Może jutro pojadę też się czymś zajmę.. Szybciej zleci.. Gorzej będzie w niedzielę... Chyba że starego namówię na wycieczkę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Waldi ja przeglądam używane wózki na olx i sprawdzam jak się to opłaci :p
No no.. Trza się dobrze rozejrzeć żeby badziewia nie kupić.. Najlepiej żeby był taki przekładany przód tył..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Gaduaaa one są mega drogie! Jestem w stanie znieść składanie i rozkładanie ręczne i kupić wózek do tysiąca złotych bo nie ma po co przepłacać. Wolę zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na ubranka lub inne rzeczy niezbędne dzidziusiowi
znajdziesz coś taniej ... one są warte tych pieniędzy te wózki
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hhahha no masz jeszcze bardzooo dużo czasu
nie ma takiej opcji nawet.. Chcę mieć wszystko gotowe jak będę rodzić. zazdroszczę Wam które mają już dzieci i dużo rzeczy gotowych już do użytku..
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Mama nawet próbuje mi wmówić że mogę kupić jak już dzidzia będzie na świecie
nie ma takiej opcji nawet.. Chcę mieć wszystko gotowe jak będę rodzić. zazdroszczę Wam które mają już dzieci i dużo rzeczy gotowych już do użytku..
8 i 6 lat... kompletnie nic po nich nie mam.. także mnie tak jak Ciebie wyprawka będzie czekała od początku
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Wrocilam z psem z parku i cala w blotku jest
Dzisiaj jeszcze gotowanie, wyjscie na chwile... Szkoda ze nic sie dzis juz z wykresem nie zmieni... Ani to testow, ani to seksu... Juz sie jutrzejszych pomiarow nie umiem doczekac33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Mi to już odbija dziewczyny... Oglądam filmiki na YouTube o noworodkach, nie mogę się doczekać kiedy przytulę dzidzie, już bym chciała rodzić najlepiej jutro i mieć dzieciaczka... Ogarnia mnie taka frustracja jak pomyślę że to jeszcze tak długo...
Kasia1987, WaldhauzerM, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość