Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:pęchaerzyk pękł.. czuje to... jajeczka zostały wypuszczone
hahahaha
Aaaaaaa ataaaak))))
Wpuszczaj armie!!!! Gdzie ten chlop??)))
Ej fajnie Ci ze to czujesz... Mnie tylko lekko muli w podbrzuszu, delikatnie. Promieniuje mi na uda i pachwiny tez. Na szczescie nie na doope hahahawybaczcie - musialam.
Jak to czujesz ze peklo?Nats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Łapcie info o bólu owulacyjnym:
"Ból owulacyjny
Ten objaw owulacji opisywany jest zazwyczaj jako ukłucie w podbrzuszu, po prawej lub po lewej stronie, któremu czasem towarzyszy pobolewanie w dole brzucha. Czasem ból ma charakter kłujący, a czasami kolkowy. Mimo, że jest związany z jajeczkowaniem, nie musi występować dokładnie w jego trakcie, ale także tuż przed nim lub bezpośrednio po.
Czasami kobiety nie czują swoistego bólu, ale trudną do opisania ciężkość w okolicy miednicy, która promieniuje na plecy, nogi, kręgosłup, a także w kierunku odbytu."3500 g 54 cm -
Kasia1987 wrote:Aaaaaaa ataaaak
))))
Wpuszczaj armie!!!! Gdzie ten chlop??)))
Ej fajnie Ci ze to czujesz... Mnie tylko lekko muli w podbrzuszu, delikatnie. Promieniuje mi na uda i pachwiny tez. Na szczescie nie na doope hahahawybaczcie - musialam.
Jak to czujesz ze peklo?
a chłopaki siedzą od wczoraj wieczór i to z żelem więc chyba dotrą na czas co?Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hahaha pewnie sobie smacznie spali a nagle padlo info - jajkoooooo i ruszyli do boju!
))
No ciekawe sprawy, nie powiem.
Ja wymyslilam fajna rzecz - mini usg na stale sobie kobietka montuje i na telefonie widzi jajeczka i co sie tam w srodku dzieje. Taki wynalazek zrewolucjonizowalby starania o dziecko! Czlowiek lata w kosmos i robi inne glupoty a na to nikt wczesniej nie wpadl?
91patka91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Nats wrote:Łapcie info o bólu owulacyjnym:
"Ból owulacyjny
Ten objaw owulacji opisywany jest zazwyczaj jako ukłucie w podbrzuszu, po prawej lub po lewej stronie, któremu czasem towarzyszy pobolewanie w dole brzucha. Czasem ból ma charakter kłujący, a czasami kolkowy. Mimo, że jest związany z jajeczkowaniem, nie musi występować dokładnie w jego trakcie, ale także tuż przed nim lub bezpośrednio po.
Czasami kobiety nie czują swoistego bólu, ale trudną do opisania ciężkość w okolicy miednicy, która promieniuje na plecy, nogi, kręgosłup, a także w kierunku odbytu."FabianCyprian
Tymuś
-
A tak serio to słyszałam, ze niektóre kobiety bardziej boli owu niż okres.
Ostatnio nawet koleżanka mi opowiadała, ze jej siostra co miesiąc z bólu po ścianach chodzi i na szpital jeździ.
Ale plus jest taki, że wiadomo kiedy przynajmniej ta owulka jest. ☺Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:A tak serio to słyszałam, ze niektóre kobiety bardziej boli owu niż okres.
Ostatnio nawet koleżanka mi opowiadała, ze jej siostra co miesiąc z bólu po ścianach chodzi i na szpital jeździ.
Ale plus jest taki, że wiadomo kiedy przynajmniej ta owulka jest. ☺FabianCyprian
Tymuś