Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudys jak Ci idzie czekanie?? Cholera.. Toż to jutro już piątek.. Może jutro pojadę też się czymś zajmę.. Szybciej zleci.. Gorzej będzie w niedzielę... Chyba że starego namówię na wycieczkę..
Właśnie.. Jakie witaminy polecacie?? Teraz mam Symnatal Pro Baby ale zmieniłabym na takie które mają więcej dobroci..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Klaudys jak Ci idzie czekanie?? Cholera.. Toż to jutro już piątek.. Może jutro pojadę też się czymś zajmę.. Szybciej zleci.. Gorzej będzie w niedzielę... Chyba że starego namówię na wycieczkę..
Właśnie.. Jakie witaminy polecacie?? Teraz mam Symnatal Pro Baby ale zmieniłabym na takie które mają więcej dobroci..
Mnie juz nosi:p
Mi jutro bedzie sie ciaglo chyba zaczne lazienke sprzatac zeby szybciej lecialo,bo szkoły jutro nie mam.
A w sobotę to z moim lecimy na kabaret smille.
Waldziu ja juz pisalam jakie polecam
Elevit pronatal wedlug mnie najlepszy ze wszystkich jakie bralam -
WaldhauzerM wrote:Ty ale mnie też tak pobolewa..
Zobaczymy jak jutro z temp bedzie bo jak u mnie zleci tp znaczy ze sie zbliza.
Ale moj cykl dla mnie wgl jest jakis dziwny nie wiem czy to wina ziolek czy czegos innego
Zobacz sobie u mnie na poprzednie.
W 2dpo byl zawsze spadek a w tym dopiero w 5dpo -
KlaudyŚ wrote:Zobaczymy jak jutro z temp bedzie bo jak u mnie zleci tp znaczy ze sie zbliza.
Ale moj cykl dla mnie wgl jest jakis dziwny nie wiem czy to wina ziolek czy czegos innego
Zobacz sobie u mnie na poprzednie.
W 2dpo byl zawsze spadek a w tym dopiero w 5dpo
Ciotka.. Nie ma @ jest nadzieja..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cholera laski.. 23 mam urodziny.. Ale bym prezent...
A ogólnie to dostaliśmy z mężem i Tosiem Zaproszenie na Premierę spektaklu bo są naszymi klientami a dodatkowo po trochu jesteśmy sponsorem.. Oni za to nas reklamują. No i 23 kwietnia idziemy na Premierę widowiska..Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Cholera laski.. 23 mam urodziny.. Ale bym prezent...
A ogólnie to dostaliśmy z mężem i Tosiem Zaproszenie na Premierę spektaklu bo są naszymi klientami a dodatkowo po trochu jesteśmy sponsorem.. Oni za to nas reklamują. No i 23 kwietnia idziemy na Premierę widowiska..
Waldziu ja dzis z moim swietuje 3 lata chodzenia.
Chcial serduszkowania a ja go odrzucilam dupa sie odwrócił i na tym rozmowa sie skończyła -
KlaudyŚ wrote:Waldziu ja dzis z moim swietuje 3 lata chodzenia.
Chcial serduszkowania a ja go odrzucilam dupa sie odwrócił i na tym rozmowa sie skończyła
Ojojoj.. To jak się odwrócił to sama świętujesz.. Spoko.. My się możemy przyłączyć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.