Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:hahaha no tak
zapomniałam
Gaduaaa Ty sie nie przejmuj moim objawem na okres bo Ty kobieto masz wlasnie owulacjewiec Twoja rozpulchniona piczka a moja to dwie rozne sprawy hihi
Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Sylwia91 wrote:Mi to już odbija dziewczyny... Oglądam filmiki na YouTube o noworodkach, nie mogę się doczekać kiedy przytulę dzidzie, już bym chciała rodzić najlepiej jutro i mieć dzieciaczka... Ogarnia mnie taka frustracja jak pomyślę że to jeszcze tak długo...
Ciesz sie kazdym dniem...
Moja przyjaciolka mowi ze teskni za ciaza bo czula sie wyjatkowo i ludzie byli dla niej mega mili.. Nie od parady nazywa sie to stan blogoslawiony - to jest blogoslawienstwoSylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kobity,
W żadnej, ale to w żadnej aptece (nawet w tych do 70 km) nie ma moich witamin prenatalnych z SolgaraBabka z apteki mi powiedziała, że najszybciej będą za 1-2 msc.
Chyba skład zmieniają bądź opakowanie etc. Ja nie będę na nie tyle czekać więc polećcie mi proszę naprawdę dobre jakościowo witaminy prenatalne z świetnym składem
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Kobity,
W żadnej, ale to w żadnej aptece (nawet w tych do 70 km) nie ma moich witamin prenatalnych z SolgaraBabka z apteki mi powiedziała, że najszybciej będą za 1-2 msc.
Chyba skład zmieniają bądź opakowanie etc. Ja nie będę na nie tyle czekać więc polećcie mi proszę naprawdę dobre jakościowo witaminy prenatalne z świetnym składem
Ja mam Pregna Plus -
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Kobity,
Elevit pronatal. Duzo osb poleca