Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia my kobiety jestesmy wyróżnione przez los! To my możemy być matkami a a cykl miesięczny ans w tym utwierdza. I jak to mówią jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Waldhauzer to leż k chwytaj energie z kosmosu ! bedzie plodnie i na pewno teraz sie uda !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:04
-
Może i ja spróbuje z tymi testami. Kurdesz z realizacji planu dnia mam ledwie 10%. Pranie w suszarce i zrobiony porządek a co z 90% które zsplanowalam o 7 rano? .... Chyba ze dużo od siebie wymagam.
mobilizacji mi potrzeba ... -
nick nieaktualnyWaldek, kup sobie na próbę. Przynajmniej zobaczysz czy w Twoim przypadku pokrywają się z tym co na badaniu wyslo u lekarza
Od dwoch dni panikuje bo sluzu plodnego cos nie widze a owu tuz tuz. Dzis z rana mysle se no to pieknie, śluzu nie ma to i ciąży nie ma i nie będzie. 10 min później... co ja pacze? A tam białko jaja aż miło patrzeć Jestem nienormalna, a w dodatku panikara straszna!
Nie dac się zwariować. To moje postanowienie na kolejne dni -
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki w piękny dzionek!
Jak humorki dziś u Was? U mnie dziś dużo słonka za oknem i aż żyć się chce mimo @ cholernicy ale co tam wszystko przede mną.
WaldhauzerM też miałam zamiar zamówić testy przez neta ale mój powiedział, że jak teraz zaczynam mierzyć temp. to nie ma potrzeby a jak już koniecznie chcę to w aptece się kupi na próbę
Tissaia Działaj kochana do boju!Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż mojemu M. zapowiedzialam ze dziś nie ma przepros.
Ostatnio mu kazalam nie przeginac z ogrzewaniem siedzen w aucie. To ten dzis mi pisze sms jak dlugo sie te plemniory regeneruja I jak dlugo on ma sobie jajca odmrazac jadac do pracy To mu tlumacze ze niech se grzeje ale nie przegina z tym.
Wczoraj go straszylam okladami z lodu na jajca Chlopak sie chyba przejal Ach te chlopy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:22
Karolina2787, WaldhauzerM, Allmita, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny