X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tamtym miesiącu byłam prawie pewna że się udało bo @ się spozniala i miałam dużo objawów, ale na testach ani śladu nawet po cieniu kreski. Zrobilam betę i jak wracałam do domu z wynikiem to szlochałam i wylam w nieboglosy

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldek hihi korzystaj z okazji i odpocznij! ;)

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldhauzer ooo to będziemy Cie dzis podnosić na duchu :)
    Zrób sobie pyszna kawę i polez to zawsze pomaga :)

Sylwia no niestety czasem tak to wygląda... :( to smutne ale cóż my możemy ns to poradzić... :(

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kobiety to jesteśmy skrzywdzone przez los! :( nie dość że co miesiąc umieramy z bólu i leci z nas jak z kranu @ to jeszcze przeżywamy takie emocje że nikomu nie życzę! :(

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Waldek hihi korzystaj z okazji i odpocznij! ;)

Kobiety trza zaczynać ładować akumulatory... Płodny weekend przede mną...

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia my kobiety jestesmy wyróżnione przez los! To my możemy być matkami a a cykl miesięczny ans w tym utwierdza. I jak to mówią jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...

Waldhauzer to leż k chwytaj energie z kosmosu ! <3 bedzie plodnie i na pewno teraz sie uda !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:04

Kz9n.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą zastanawiam się czy testy ovu kupować... Jajka są podobno dorodne aż 4...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:14

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldhauzer nigdy nie używałam wiec siw nie wypowiem i nie pomogę.

Ja z lenistwa w dniu dzisiejszym nawet nie wiem co ugotowc zeby nie stać pól dnia przy kuchni...

Kz9n.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam na kolejny cykl 10 szt. Zobaczymy, czy się sprawdzą.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ja spróbuje z tymi testami. Kurdesz z realizacji planu dnia mam ledwie 10%. Pranie w suszarce i zrobiony porządek a co z 90% które zsplanowalam o 7 rano? .... Chyba ze dużo od siebie wymagam. :D

mobilizacji mi potrzeba ... :)

Kz9n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldek, kup sobie na próbę. Przynajmniej zobaczysz czy w Twoim przypadku pokrywają się z tym co na badaniu wyslo u lekarza :)

Od dwoch dni panikuje bo sluzu plodnego cos nie widze a owu tuz tuz. Dzis z rana mysle se no to pieknie, śluzu nie ma to i ciąży nie ma i nie będzie. 10 min później... co ja pacze? A tam białko jaja aż miło patrzeć :) Jestem nienormalna, a w dodatku panikara straszna! :D

Nie dac się zwariować. To moje postanowienie na kolejne dni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki w piękny dzionek!
    Jak humorki dziś u Was? :) U mnie dziś dużo słonka za oknem i aż żyć się chce mimo @ cholernicy ale co tam wszystko przede mną.

WaldhauzerM też miałam zamiar zamówić testy przez neta ale mój powiedział, że jak teraz zaczynam mierzyć temp. to nie ma potrzeby a jak już koniecznie chcę to w aptece się kupi na próbę ;)

Tissaia Działaj kochana do boju! :D

Tissaia lubi tę wiadomość

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia to stosunkowo udanych działań prokreacyjnych :D

Dobra zegnam sie i lecę do kuchni gotowac żur.

Kz9n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mojemu M. zapowiedzialam ze dziś nie ma przepros.

Ostatnio mu kazalam nie przeginac z ogrzewaniem siedzen w aucie. To ten dzis mi pisze sms jak dlugo sie te plemniory regeneruja I jak dlugo on ma sobie jajca odmrazac jadac do pracy :) To mu tlumacze ze niech se grzeje ale nie przegina z tym.
    Wczoraj go straszylam okladami z lodu na jajca :) Chlopak sie chyba przejal :) Ach te chlopy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:22

Karolina2787, WaldhauzerM, Allmita, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobra Ty jesteś :D Mój zawsze bierze prysznic gorącą wodą jak wchodzę po nim to parze sobie tyłek, tez mu mówiłam żeby z tym nie przesadzał bo cały czerwony wychodzi z łazienki. Właśnie Tissaia ach te chłopy ;)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie humorek bardzo dobry wczoraj od mojego dostalam lampę i caly zestaw do robienia paznokci zelowych na urodziny. I jak tu tych wariatów nie kochać:)

Karolina2787, Tissaia lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś to super! :D Jak tylko zrobisz pierwsze to pochwal się jak wyszły :) Wczoraj urodzinki miałaś?

KlaudyŚ lubi tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 18 lutego ale kupil mi wcześniej bo widział jak na to cudo spoglądam. Jak wyjdzie to sie pochwale poki co czekam na zele i frezarke bo zamowilam na allegro

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jutro balujesz :) To ile Ci stuknie? Rób, rób jak coś to się zapiszę do Ciebie na żelki :D

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 :p
    Hehe ok jak dojedziesz az do krosna to ok :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ