Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBardzo dziękuję za zaproszenie może kiedyś wybiorę się na wycieczke w nieznane hehe Ostatnio miałam trochę wydatków i jakoś nie pomyślałam nawet żeby zamówić, poza tym w pracy nie mogę mieć zbyt długich, ale na wiosnę myślę, że uda mi się zamówić i zrobie sobie takie średniej długości. W hebe widziałam coś takiego próbowałaś może?
http://www.redcoon.pl/B632323-sally-hansen-Duopack-Miracle-Gel-210_Lakiery?refId=PLA&gclid=CL3AxIHc_soCFWricgodQosDzQ -
Hejka ! Co u Was ? Do mnie jeszcze @ nie przyszła. Test w szufladzie czeka w pogotowiu - zrobię w poniedziałek, bo według różnych kalendarzy różnie mi wypada no chyba, że jeszcze dzisiaj przyjdzie....
Słoneczko u Was świeci, bo u mnie słonecznie, ale zimno. -
nick nieaktualny
-
Patkaaa wrote:Hejka ! Co u Was ? Do mnie jeszcze @ nie przyszła. Test w szufladzie czeka w pogotowiu - zrobię w poniedziałek, bo według różnych kalendarzy różnie mi wypada no chyba, że jeszcze dzisiaj przyjdzie....
Słoneczko u Was świeci, bo u mnie słonecznie, ale zimno.
kochana mi test ciążowy wyszedł 18 dni po owu najlepiej to beta jest najpewniejsza.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Karolina może w krosnie duzo atrakcji nie ma ale przynajmniej jest tu jedna rzecz ktorA cieszy mnie i miasto,historia szkla i centrum dziedzictwa szkła.
A co do tych lakerow to powiem ci ze ciekawe tylko lakier chyba bedZie strasznie szybko schodZil.
U mnie słońce ale wieje strasznie
-
nick nieaktualnyKlaudyś hmmm... ciekawe, muszę swojego namówić i na urlopik się wybrać, jak dostane kilka dni na lato Właśnie zainteresowały mnie te lakiery, jak czytałam na necie to dziewczyny skarżyły się że strasznie długo schnie a poza tym to trzyma jak żele ale sama nie wiem 50zł za to hmmm... to już chyba lepiej hybryde.
-
Klaudys ale top i baza musi być porzadna bo to jest to co trzyma to w kupie. Ja używam semilac i shellac natomiast lakiery jeszcze cosmatics zone. Tylko te ostatni są dość lejace, i malowanie nimi wymaga wprawy tak by nie zalać skórek.
-
nick nieaktualny
-
Procosmetic nigdy nie używałam.
Ja ostatnio kladlam sobie na skrócone maxymalnie paznokcie czarny. O tak to wyglądało ponad tydzień temu teraz juz odrost mam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fab004a2d858.jpgTissaia lubi tę wiadomość