Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Będę się modliła, żeby mimo wszystko po prostu była owulka np. jutro, pojutrze. To wciąż mój normalny termin na owulację.
Bo odczucia mam identyczne, jak zwykle w tym czasie... Boziu...
Tak też może być oczywiście. No i trzecia opcja, że coś Ci się w tym cyklu poprzestawiało i owu już była jak miałaś 1/3 mocy. Bo potem z tego co widziałam była 1/5 a teraz mówisz że ani cienia. Także może już po?
Ale trzymam kciuki żeby była tak jak chcesz i jutro waliła po oczach gruba czerwona krecha mocniejsza od testowej -
Margaretka89 wrote:Uuuuu to widzę że porządne jaja były
Mam nadzieje że wpuściłaś żołnierzyki
Ktoś musi pracować żeby inni mogli leniuchować
Margaretka89 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Tak też może być oczywiście. No i trzecia opcja, że coś Ci się w tym cyklu poprzestawiało i owu już była jak miałaś 1/3 mocy. Bo potem z tego co widziałam była 1/5 a teraz mówisz że ani cienia. Także może już po?
Ale trzymam kciuki żeby była tak jak chcesz i jutro waliła po oczach gruba czerwona krecha mocniejsza od testowej
Słuchając tylko swojego ciała obstawiam owulację jutro/pojutrze.
Gapiąc się na te testy kompletnie nie wiem i w dodatku bardzo mnie to zdołowało.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe1b506dbea3.jpg
No to działamy dalej
Będzie.. umcyk umcyk Bejbe
Widzisz, piękne to.
U mnie nic z tych rzeczy.
Ja się zastanawiam, czy nie lecieć do rossmana po te lepsze testy, bo te z allegro nigdy ciemne nie wychodzą
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Idź idź. Ja tak ostatnio zrobiłam... bo mi coś nie pasowało. Kupiłam... zrobiłam.. i jak byk 2 krechy.. a allegrowski mi pokazał 1 słabą...
Teraz w Rossmannie te testy sa w promocjiKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny