Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi lepiej że przyszło wcześniej, nie tracisz już 3 dni na rozmyślanie, czy się udało, tylko masz czas dla siebie, na odpoczynek, odstresowanie, a znów za parę dni zaczniesz wypatrywać kolejnej owulacji i szansy na dzidziusia:*
Głowa do góry, trzymaj się!szuflada lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe1b506dbea3.jpg
No to działamy dalej
Będzie.. umcyk umcyk BejbeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mama mi mówi, że dopiero owu będę mieć i mam nie panikować.
W sumie to ostatni cykl miałam krótszy niż normalnie (30 dni, a mam zwykle 31-33), więc może ten dziad się nieco przedłuży i przez to owu później...
Oby do jasnej cholery bo można oszaleć.
Jaka jest cena monitoringu prywatnie?
Zastanawiam się , czy nie iść w przyszłym cyklu...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:I jak na to patrzeć? :p
W poprzednich 3 cyklach miałam tak jak Wy, czyli jeden dzień mocniejsza, jeden nieco słabsza ale wciąż mocna. To znaczy, że poziom lh już powolutku spada, ale co do jajeczka to ciężko mi powiedzieć. Chyba nikt tak naprawdę nie wie, kiedy ta zakichana owulacja naprawdę jest...
Czy przed skokiem temp czy po, czy przy pozytywnym teście, czy po. Choć jeśli wierzyć instrukcjom, to jest po, więc u Ciebie Zołza chyba dziś...Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Dziewczyny czy któraś mogła by mi przypomnieć jakie zioła brac w pierwszym cyklu .? i jakie najlepiej witaminy?
Mieszanka ziołowa na pierwszą fazę cyklu (składniki zawierające związki pobudzające organy odpowiedzialne za owu oraz zawierające roślinne estrogeny):
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
A witaminy elevit pronatalWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Dziewczyny czy któraś mogła by mi przypomnieć jakie zioła brac w pierwszym cyklu .? i jakie najlepiej witaminy?
One są na pracę jajnikow i owulacje. Pije się je przez cały cykl przez 3 miesiące.3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
JA to samo...
Myślałam, że mam swoje cykle opanowane, 3 pierwsze wykresy z ovufr były ładne, jasne... Ten się pochrzanił, coraz więcej znaków zapytania. Walczę o owu, a co dopiero o ciążę..jakoś mi to dzisiaj skrzydła podcięło.
-
nick nieaktualny
-
jeśli masz problem ze śluzem możesz brac wiesiołek i siemię laniane. albo niepokalanek mnisi. możesz brac też magnez z witaminą b6 i kwas foliowy jeśli jeszcze nie bierzesz, albo castagnusa. najlepiej poczytaj sobie i sama wybierz
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!