Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:no dzieczyny u mnie strarania zakoczone bezowocnie. pojawiła się krew i bol brzucha wiec @ juz jest.
Wszystkim wam życzę POWODZENIA.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Za bardzo to ciekawe zeby przełączyc:(
Ale juz nie placze łzy otarte co ma byc to bedzie my tez zaniedlugo staniemy sie mamami
Ja jak Tosia urodziłam jak tylko wyszedł to tak zaczęłam ryczeć.. Ale to bardziej dlatego że cieszyłam się że już po.. Bo nie miałam siły już.. Padałam już..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja jak Tosia urodziłam jak tylko wyszedł to tak zaczęłam ryczeć.. Ale to bardziej dlatego że cieszyłam się że już po.. Bo nie miałam siły już.. Padałam już..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Kim87 wrote:Hej dziewczyny! Jestem tu nowa ale podglądam wasz wątek od dłuższego czasu i postanowiłam wreszcie napisać
. Mam 28 lat i jestem w trakcie 3 cyklu starań.Nie choruję na nic. Jak tak to o tym nie wiem. Małż zdrowy tylko jakoś nie możemy się wstrzelić
testy owulacje robię i robilam wcześniej. Jedyne co wiesiołek zaczęłam brać w tym cyklu i na mnie zadziałał. Powódź to mało.Mam tylko wrażenie że mi owulacje przesunął na bardzo wcześnie. Pozdrawiam
A Ty wiesz, że coś może byc na rzeczy z tym wiesiołkiem i owulacją... W tym cyklu zaczęłam brać wiesiołek (5 dziennie) i też miałam wczesniej owulkę... I to o kilka dni... HmmmAaa i powódź też miałam
-
Kasia1987 wrote:Mama mi mówi, że dopiero owu będę mieć i mam nie panikować.
W sumie to ostatni cykl miałam krótszy niż normalnie (30 dni, a mam zwykle 31-33), więc może ten dziad się nieco przedłuży i przez to owu później...
Oby do jasnej cholery bo można oszaleć.
Jaka jest cena monitoringu prywatnie?
Zastanawiam się , czy nie iść w przyszłym cyklu...
Ja płacę 20 zł jak prywatnie bo to tylko usg a jak lekarz ma dyżur w szpitalu to za free.. Oczywiście nie muszę mówic że monitoring każda może chcieć i lekarz nie ma prawa odmówić..
Ja ostatnio idę do szpitala na monitoring i paczam że na drzwiach cennik wisi a ja zawsze wchodziłam jak gdyby nigdy nic.. Ostatnio pytam go czy płacę za usg w szpitalu.. A on do mnie.. Nieee.. Porozmawiamy jak się uda.. He he he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja jak Tosia urodziłam jak tylko wyszedł to tak zaczęłam ryczeć.. Ale to bardziej dlatego że cieszyłam się że już po.. Bo nie miałam siły już.. Padałam już..
Ja to chyba ze szczescia i ulgi ze juz po wszystkim bede plakac:)WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:poród naprawde jest az tak bolesny, jak wszyscy mówią?
Tak. Ja rodziłam bez znieczulenia bo w naszej kochanej Polsce prawie nie ma takiej możliwości. Poród był ciężki, miałam bóle krzyżowe, wystąpiły komplikacje i wylądowałam na cesarce. Gdy mnie przenosili z łóżka okazało się że leże w kałuży krwi. Byłam przerażona. Ale jestem w stanie przeżyć to jeszcze raz, żeby mieć przy sobie moje drugie upragnione dziecko.