Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Ja swój test sprzed 7 lat też zachowałam
Fajna pamiątka
Popieram pomysł
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Mam jeden który robiłam na początku ale to zwykły paskowy i łatwo się wyciera, dlatego myślę kupić taki zabudowany. Tyle juz na te testy wydałam, że jak kupię jeszcze jeden to nic się nie stanie, a dziecko, jak to mój stwierdził, potem zobaczy że zaczęło się od kreseczki
Szkoda że nie ma takich testów ozdobnychZ napisem GRATULACJE
Ale bajer by był
Jeszcze z miejscem na wpisanie daty wykonania
hehe
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Waldiś super
Klaudyś nie trać nadziei
bedzie dobrze, bo wszystkie zaciskamy kciuki
Sylwia faceci jednak miewają fajne pomysły hehezaś w rameczke i na ścianę
Tuliska, Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Mam jeden który robiłam na początku ale to zwykły paskowy i łatwo się wyciera, dlatego myślę kupić taki zabudowany. Tyle juz na te testy wydałam, że jak kupię jeszcze jeden to nic się nie stanie, a dziecko, jak to mój stwierdził, potem zobaczy że zaczęło się od kreseczki
U mnie tak szefowa ma zrobione i teścik wisi w kuchni w woreczku strunowym na tablicy korkowej przypięty a ja tak się przyglądam i przyglądam hihiSylwia91, Tuliska, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:oby kochana, oby:) jak dziesięcioro planujecie to ładna kolekcja się uzbiera
a mój dwójkę, ale on ma brata, a ja jestem jedynaczką to pewnie dlatego
dwójkę od razu jedno po drugim, a trzecie za jakiś czas żeby się odmłodzić hehe
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:ja bym chciała trójkę
a mój dwójkę, ale on ma brata, a ja jestem jedynaczką to pewnie dlatego
dwójkę od razu jedno po drugim, a trzecie za jakiś czas żeby się odmłodzić hehe
kuźwa ja to o jedno się modlę bo już za stara dupa ze mnie żeby osiągnąć wynik 3chyba że trojaczki za jednym zamachem by były
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość