Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Wpadlam do was na chwile bo czekam az moj sie ogoli i pojedziemy na kabarety
baw się dobrze:) i odstresuj sie porządnie, bo stres dzidziusiowi szkodzi
Margaretka89, KlaudyŚ, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:też se chciałam siknąć! a co! hehe badziewie z allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/899f307afb18.jpg
Ej ale mnie ten badziew wyszedł tak samo jak ten z Rossmanna..Karolina2787, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Sylwia ale mi ochoty narobiłaś.... mmmmmm karkóweczka z sosem czosnkowym.... hmmmm ale się rozmarzyłam
Ja często kupuje karkówkę i duszę. PychaTuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKarola! bo Ci nakopie do tyłka za takie gadanie! blablabla do smutnej macicy nikt nie wejdzie, szyjka musi się uśmiechać i zachęcać plemniki do penetracji
Zobacz - dzięki Twojej pracy masz już doświadczenie z maluszkamia w ciąży będziesz! Zobaczysz - w tym roku, rozumiesz?
buziaki :*
Margaretka89, Sylwia91, WaldhauzerM, Karolina2787, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Karola! bo Ci nakopie do tyłka za takie gadanie! blablabla do smutnej macicy nikt nie wejdzie, szyjka musi się uśmiechać i zachęcać plemniki do penetracji
Zobacz - dzięki Twojej pracy masz już doświadczenie z maluszkamia w ciąży będziesz! Zobaczysz - w tym roku, rozumiesz?
buziaki :*
Podoba mi się Twój tok myśleniaA jeszcze bardziej to bobo
Ja chce takie
hehehe
WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość