Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Po mamusi mam nadzieję że odziedziczy talent i zamiłowanie do muzyki a jak do klawiszy to już w ogóle będzie cudownie
Na pewno kochana odziedziczyTrudno aby taki talent się zmarnował
Musi iść z pokolenia na pokolenie
Sylwia91, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Będę uczyć od małego grać
i śpiewać
ahh jutro praca w końcu wyjdę do ludzi
A skąd Ty jesteś bo może mnie też byś pouczyłahihi Zawsze chciałam grać na klawiszach
Nawet kiedyś chciałam się nauczyć sama ale coś mi nie wychodziło
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!! Kto ogląda Krainę Lodu na Polsacie? Ja Ja Ja
Sylwia91, WaldhauzerM, 91patka91, Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:A skąd Ty jesteś bo może mnie też byś pouczyła
hihi Zawsze chciałam grać na klawiszach
Nawet kiedyś chciałam się nauczyć sama ale coś mi nie wychodziło
uwielbiam. Kiedyś myślałam że fascynujące jest pianino, ale organy to jest dopiero moc.. Zabawa z registrami, różne głosy, dwa piętra klawiszy, klawiatura nożna...
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Karola! bo Ci nakopie do tyłka za takie gadanie! blablabla do smutnej macicy nikt nie wejdzie, szyjka musi się uśmiechać i zachęcać plemniki do penetracji
Zobacz - dzięki Twojej pracy masz już doświadczenie z maluszkamia w ciąży będziesz! Zobaczysz - w tym roku, rozumiesz?
buziaki :*
hehe Bo Ty jesteś zajebista to sprawa jest oczywista!uwielbiam Cię i te Twoje teksty wiesz?
WaldhauzerM, Margaretka89, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z apteki. Kupiłam prenatal uno.. Bierze się do 12 tc.
Wiecie co.. Mnie to obojętnie co będzie.. Byle zdrowe naprawdę.Sylwia91, Karolina2787, Margaretka89, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Mazowieckie, miedzy Warszawą a Radomiem. Ja się uczyłam sama, czytać nuty też, a dzięki temu że nauczyłam się czytać nuty to teraz gram wszystko
uwielbiam. Kiedyś myślałam że fascynujące jest pianino, ale organy to jest dopiero moc.. Zabawa z registrami, różne głosy, dwa piętra klawiszy, klawiatura nożna...
Eeeee to dalekoJa też próbowałam z nut grać, nie powiem bo coś nawet mi wychodziło, ale przy trudniejszych utworach traciłam cierpliwość, aż w końcu zrezygnowałam
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Eeeee to daleko
Ja też próbowałam z nut grać, nie powiem bo coś nawet mi wychodziło, ale przy trudniejszych utworach traciłam cierpliwość, aż w końcu zrezygnowałam
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość