Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Ja żeby zagrać mszę w kościele to 4 dni siedziałam całe do 3 w nocy i grałam części stałe żeby na pamięć wszystkie tonacje umieć odegrać albo przynajmniej te najczęściej spotykane heheh jestem bardzo zdeterminowana jeżeli o to chodzi i mogę siedzieć godzinami żeby osiągnąć efekt
Pozazdrościć
Ja to się zaraz denerwuje i odpuszczam
Muszę zacząć brać z Ciebie przykład
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Heheh polecam! Ale teraz w ciąży mam trochę lenia. Może też dlatego że już dużo umiem i biorę nutki i gram...Margaretka89 wrote:Pozazdrościć
Ja to się zaraz denerwuje i odpuszczam
Muszę zacząć brać z Ciebie przykład

Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:A my dzieci chcemy
my same jesteśmy jak dzieci 
Poczekaj.. Uwierz mi że przy dziecku jeszcze bardziej zdziecinniejesz.. Pełno naklejek na bluzce twarzy.. Dziecięcy świat..
Karolina2787, Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Heheh polecam! Ale teraz w ciąży mam trochę lenia. Może też dlatego że już dużo umiem i biorę nutki i gram...
Ja mam całe życie lenia
To ciekawa jestem co będzie jak ja będę w ciąży
Karolina2787, Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe
uwielbiam takich ludzi!!! 
Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecika
Jak to ujął... Ania, szybko, bo krecik leci... potem się tłumaczył, że może tylko krecika zobaczyć i musi jechać do sklepu 
Karolina2787, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

-
WaldhauzerM wrote:Poczekaj.. Uwierz mi że przy dziecku jeszcze bardziej zdziecinniejesz.. Pełno naklejek na bluzce twarzy.. Dziecięcy świat..
hehe potwierdzam
Zabawa klockami, kolorowanie kolorowanek i wiele, wiele innych
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecika
Jak to ujął... Ania, szybko, bo krecik leci... potem się tłumaczył, że może tylko krecika zobaczyć i musi jechać do sklepu 
haha Mój tak mówi jak kupe chce
haha idzie krecik
haha
Sylwia91, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecika
Powiem Ci że to jest super! kurczę kiedyś też oglądałam bajki z tatą ale teraz mieszkamy w innym mieście to sam zapewne ogląda
jedno wiem że ja też taka bd
bajki górą a pro po wczoraj shreka oglądałam
już chyba setny raz ale co tam nigdy się nie nudzi
Anula1986, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

buuuuu