Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Ja żeby zagrać mszę w kościele to 4 dni siedziałam całe do 3 w nocy i grałam części stałe żeby na pamięć wszystkie tonacje umieć odegrać albo przynajmniej te najczęściej spotykane heheh jestem bardzo zdeterminowana jeżeli o to chodzi i mogę siedzieć godzinami żeby osiągnąć efekt
PozazdrościćJa to się zaraz denerwuje i odpuszczam
Muszę zacząć brać z Ciebie przykład
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Pozazdrościć
Ja to się zaraz denerwuje i odpuszczam
Muszę zacząć brać z Ciebie przykład
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:A my dzieci chcemy
my same jesteśmy jak dzieci
Poczekaj.. Uwierz mi że przy dziecku jeszcze bardziej zdziecinniejesz.. Pełno naklejek na bluzce twarzy.. Dziecięcy świat..Karolina2787, Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Heheh polecam! Ale teraz w ciąży mam trochę lenia. Może też dlatego że już dużo umiem i biorę nutki i gram...
Ja mam całe życie leniaTo ciekawa jestem co będzie jak ja będę w ciąży
Karolina2787, Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe
uwielbiam takich ludzi!!!
Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecikaJak to ujął... Ania, szybko, bo krecik leci... potem się tłumaczył, że może tylko krecika zobaczyć i musi jechać do sklepu
Karolina2787, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Poczekaj.. Uwierz mi że przy dziecku jeszcze bardziej zdziecinniejesz.. Pełno naklejek na bluzce twarzy.. Dziecięcy świat..
hehe potwierdzamZabawa klockami, kolorowanie kolorowanek i wiele, wiele innych
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecika
Jak to ujął... Ania, szybko, bo krecik leci... potem się tłumaczył, że może tylko krecika zobaczyć i musi jechać do sklepu
haha Mój tak mówi jak kupe chcehaha idzie krecik
haha
Sylwia91, WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Tata wymiata! Ostatnio jak byłam u rodziców na herbatce to tata mnie wołał na krecika
Jak to ujął... Ania, szybko, bo krecik leci... potem się tłumaczył, że może tylko krecika zobaczyć i musi jechać do sklepu
Powiem Ci że to jest super! kurczę kiedyś też oglądałam bajki z tatą ale teraz mieszkamy w innym mieście to sam zapewne oglądajedno wiem że ja też taka bd
bajki górą a pro po wczoraj shreka oglądałam
już chyba setny raz ale co tam nigdy się nie nudzi
Anula1986, Margaretka89 lubią tę wiadomość