Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:kuźwa ja to o jedno się modlę bo już za stara dupa ze mnie żeby osiągnąć wynik 3
chyba że trojaczki za jednym zamachem by były
i wcale stara nie bedziesz
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:ja bym chciała trójkę
a mój dwójkę, ale on ma brata, a ja jestem jedynaczką to pewnie dlatego
dwójkę od razu jedno po drugim, a trzecie za jakiś czas żeby się odmłodzić hehe
Sylwia91, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A możesz kochana a jakże, jestem sobie nianią prawie dwuletniej dziewczynki Zosi
ja też przez rok byłam "nianią Anią" tyle że miałam chłopca Kubusia:) Przyzwyczaiłam się do niego bardzo
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:aaa super
ja też przez rok byłam "nianią Anią" tyle że miałam chłopca Kubusia:) Przyzwyczaiłam się do niego bardzo
Ja miałam bliźniaki dwóch chłopcówale jakbym miała wymieniać ile jeszcze dzieciaków to uuu trochę ich już wychowałam hehe
chociaż w pracy dzieci się natulam
Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja miałam bliźniaki dwóch chłopców
ale jakbym miała wymieniać ile jeszcze dzieciaków to uuu trochę ich już wychowałam hehe
Jeszcze troszkę i swoje będziesz tulićKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja miałam bliźniaki dwóch chłopców
ale jakbym miała wymieniać ile jeszcze dzieciaków to uuu trochę ich już wychowałam hehe
Bajki na jim jam miałam w małym palcu haha ale to juz dawnoooo bo pięć lat temu było:)
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:o to ty zawodowa niania:) u mnie to tylko taki "epizod" ale bardzo miły
Bajki na jim jam miałam w małym palcu haha ale to juz dawnoooo bo pięć lat temu było:)
Szczerze to już jakieś ponad 8 lat jestem nianiątylko dzieci mi się zmieniają. Nie widzę siebie w innej pracy kocham dzieci
ale chciałabym już mieć swoją kruszynkę bo najwyższa pora. Hehe z tymi bajkami to racja ja też czasem jak wychodzę to sobie nuce melodyjkę z bajki
ale bardzo lubię na powietrzu spędzać czas jak pogoda pozwoli uwielbiam
Margaretka89, Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość