Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie tak
Chciałabym zeby ten dzien sie skończył.
Tylko nurtuje mnie ten moj wykres. Jest spadek jak na zagniezdzenie temp nadal wysoko , plamienie bylo to nie wiem co sie dzieje
Organizm ze mnie jaja chyba sobie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:23
-
KlaudyŚ wrote:Pewnie tak
Tylko nurtuje mnie ten moj wykres. Jest spadek jak na zagniezdzenie temp nadal wysoko , plamienie bylo to nie wiem co sie dzieje
Organizm ze mnie jaja chyba sobie robi
Kochana, szoruj na betę
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Pewnie tak
Organizm ze mnie jaja chyba sobie robi -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Pewnie tak
Organizm ze mnie jaja chyba sobie robi
Nie denerwuj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:41
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
KlaudyŚ wrote:Wlasnie nie.
Zawsze bylo przed ale nigdy w trakcje owu.
Testy nigdy mi az tak wyrazne nie wychodziły. Pierwszy raz dwie grube.
I mega duzo sluzu rozciagliwego mialam co nigdy go nie bylo az tyle
Ja w ubiegłym cyklu miałam 2 mega grube krechy na teście owu... Niestety groszka nie było
-
nick nieaktualnyw pierwszym cyklu przez lekarza stwierdzone i kiedy serduszkowć teź się nie udało.
Mysle że tak naparwde duzo wini tarczyca. Mysle że powinno się mieć wynik do gora 1.5 wtedy bylo by pewnie łatwiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:50
-
nick nieaktualnyJuż tak myślałam sobie dzisiaj że coś na rzeczy jest i to pewnie ta tarczyca. Bo przeciez robimy wszystko tak jak być powino nawet wygibasy by żołnierzki były jak najdłużej trafiasz w owulke a tv i tak nic. Wiec zapewne musi coś przeszkadzać w dotarciu do celu lub zadomowieniu się w macicy..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny