Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie widac u Ciebie skoków.. są wahania temp ale bez skoku.. taki nijaki ten cykl.. ale możliwe że owu przed Tobą więc spokojnie czekajFabian
Cyprian
Tymuś
-
No skoku typowego na owu jeszcze nie mam, licze ze jutro pojdzie w gore bo to co mam teraz czyli powyzej 36,9 zawsze mialam na owulke, tak dzien przed wlasnie. No oby bo juz chyba oszaleje....
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:A ja z innej beczki... od 3 dni mam bóle miesiączkowe, krzyża
W tym cyklu kompletnie za sobą nie nadążam... Normalnie zawsze mam 7 dni przed @ takie dolegliwości, a w tym cyklu przyszły spooro wcześniej co widać na moim wykresie
może coś się zagnieździło tego 5dpo i stąd wcześniejsze objawy
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:całkiem sensowny ten Twój wykres
może coś się zagnieździło tego 5dpo i stąd wcześniejsze objawy
DziękiZ tym, że do 5 dpo mierzyłam ustnie tempkę, a od wczoraj tj: od 6 dpo mierzę dowcipnie (zaznaczyłam to nawet w notatkach).
Ja już chyba wolę się nie łudzić, bo potem człowiek wew. jest rozbity...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:06
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hejka Zołza co tam nowego u Ciebie dziś?
Od 2dni nie zmierzylam temo wrr.. Wczoraj byłam u teściów i zapomniałam termometra a dziś wróciłam o 4 (urodziny męża) i mimo budzika się nie obudziłam...
U mnie już po owulce.. bo już testy nijakie. To tak w skrócie :p -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Od 2dni nie zmierzylam temo wrr.. Wczoraj byłam u teściów i zapomniałam termometra a dziś wróciłam o 4 (urodziny męża) i mimo budzika się nie obudziłam...
U mnie już po owulce.. bo już testy nijakie. To tak w skrócie :p
Jutro zmierz poprawnie to się luknie co i jak oby tempka podskoczyłaa
czemu nie udostępniłaś?
-
nick nieaktualny