X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Dzień dobry :)

Witamy witamy :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ktorym pomoze niektórym nie.ile ludzi tyle opinii co do tej kawy itp.

• Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Dzień doberek :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira witamy:)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Mój ogólnie nie pije coca coli, ja zresztą też nie, ale czemu by nie spróbować ;)

Ja uwielbiam colę, wiem że to źle ale zawsze muszę walnąć małą puszeczkę to teraz mojego poczęstuję ;)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj ochotę na cole, mój mi kupił a potem w nocy sam wypił bo go tak pragnienie męczyło haha

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę chyba idę po puszeczkę :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    A jakie Twój bierze witaminki? :) Robił w ogóle jakieś badania, czy póki co nie? ;)
    No chyba, że w tym cyklu pykło to wtedy już nie będziesz musiała być na clo i dupku ;)

Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobi :/ Wrrrr... :/
    Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cyklu ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja uwielbiam colę, wiem że to źle ale zawsze muszę walnąć małą puszeczkę to teraz mojego poczęstuję ;)

Ja ostatni raz kilka lat temu piłam colę :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaaa cola... pije dużo.. kawe piję co prawda jedną dziennie.. rano na pobudkę.. czasem wypije do południa jeszcze drugą.. a cole tak raz czasem dwa w tyg.. musi mnie najść... i wtedy ssanie mam i muszę się napić.. żeby dobrze że tak powiem beknąć ! hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobi :/ Wrrrr... :/
    Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cyklu ;)

Mój właśnie od tygodnia bierze Salfazin, olej z wiesiołka (2-3 kaps. dziennie) i kwas foliowy, do tego zacznie pić czystka. Kurcze... A To Ci uparciuch :/ Powinien się też poświęcić jeśli chce mieć dzidzię :/ Mój mi obiecał, że pójdzie na badania (za 6 msc) jeśli nie pyknie do tego czasu. Mam to samo podejście :) Wolę się nie nastawiać niż później cierpieć, że nic z tego nie wyszło :/

Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Ja ostatni raz kilka lat temu piłam colę :D

88.gifJa bym nie wytrzymała

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie totalna dziś zamuła... leje... leje i jeszcze raz leje... i jest szaro, buro i do dupy... dobrze że w drechy chociaż wskoczyłam bo szok. do 12 w piżamie byłam :)

Witam nową koleżankę ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    88.gifJa bym nie wytrzymała
    Wytrzymałabyś :) Na pewno dałabyś radę :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszędzie dziś pogoda do dupy i dlatego taki zamuł u mnie co prawda nie pada (jeszcze) ale właśnie tak szaro buro i nudno :/

• Pączek Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Chciałam się z wami przywitać bo jestem tu nowa :)
    A że od czegoś trzeba zacząć no to zaczynam :)))
    Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną :/ - z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki :)

Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Wytrzymałabyś :) Na pewno dałabyś radę :)

Szczerze to chyba nie. Nie piłam często ale czasami walnęłam colę ale teraz to przynajmniej jedna puszeczka dziennie z tych małych kupuję b taka fajna wygodna pusia :D hehe i na raz jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną :/ - z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki :)

Witamy Cię serdecznie w naszej rodzinie i życzymy miłego pobytu :) w kupie raźniej ;) ale wybacz muszę zadać to pytanie jak to ja ;) skąd jesteś? :P

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Witam Cię Pączku :)
    W kupie raźniej kochana :) Zacznij prowadzić wykresik :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Witamy Cię serdecznie w naszej rodzinie i życzymy miłego pobytu :) w kupie raźniej ;) ale wybacz muszę zadać to pytanie jak to ja ;) skąd jesteś? :P

Ha ha - Nieźle :D Napisałyśmy to samo "W kupie raźniej" :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ