X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Dzień dobry :)

Witamy witamy :)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ktorym pomoze niektórym nie.ile ludzi tyle opinii co do tej kawy itp.

• Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Dzień doberek :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira witamy:)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Mój ogólnie nie pije coca coli, ja zresztą też nie, ale czemu by nie spróbować ;)

Ja uwielbiam colę, wiem że to źle ale zawsze muszę walnąć małą puszeczkę to teraz mojego poczęstuję ;)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj ochotę na cole, mój mi kupił a potem w nocy sam wypił bo go tak pragnienie męczyło haha

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę chyba idę po puszeczkę :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    A jakie Twój bierze witaminki? :) Robił w ogóle jakieś badania, czy póki co nie? ;)
    No chyba, że w tym cyklu pykło to wtedy już nie będziesz musiała być na clo i dupku ;)

Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobi :/ Wrrrr... :/
    Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cyklu ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja uwielbiam colę, wiem że to źle ale zawsze muszę walnąć małą puszeczkę to teraz mojego poczęstuję ;)

Ja ostatni raz kilka lat temu piłam colę :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaaa cola... pije dużo.. kawe piję co prawda jedną dziennie.. rano na pobudkę.. czasem wypije do południa jeszcze drugą.. a cole tak raz czasem dwa w tyg.. musi mnie najść... i wtedy ssanie mam i muszę się napić.. żeby dobrze że tak powiem beknąć ! hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobi :/ Wrrrr... :/
    Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cyklu ;)

Mój właśnie od tygodnia bierze Salfazin, olej z wiesiołka (2-3 kaps. dziennie) i kwas foliowy, do tego zacznie pić czystka. Kurcze... A To Ci uparciuch :/ Powinien się też poświęcić jeśli chce mieć dzidzię :/ Mój mi obiecał, że pójdzie na badania (za 6 msc) jeśli nie pyknie do tego czasu. Mam to samo podejście :) Wolę się nie nastawiać niż później cierpieć, że nic z tego nie wyszło :/

nick nieaktualny, Margaretka89 lubią tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Ja ostatni raz kilka lat temu piłam colę :D

88.gifJa bym nie wytrzymała

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie totalna dziś zamuła... leje... leje i jeszcze raz leje... i jest szaro, buro i do dupy... dobrze że w drechy chociaż wskoczyłam bo szok. do 12 w piżamie byłam :)

Witam nową koleżankę ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    88.gifJa bym nie wytrzymała
    Wytrzymałabyś :) Na pewno dałabyś radę :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszędzie dziś pogoda do dupy i dlatego taki zamuł u mnie co prawda nie pada (jeszcze) ale właśnie tak szaro buro i nudno :/

• Pączek Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Chciałam się z wami przywitać bo jestem tu nowa :)
    A że od czegoś trzeba zacząć no to zaczynam :)))
    Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną :/ - z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki :)

nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Wytrzymałabyś :) Na pewno dałabyś radę :)

Szczerze to chyba nie. Nie piłam często ale czasami walnęłam colę ale teraz to przynajmniej jedna puszeczka dziennie z tych małych kupuję b taka fajna wygodna pusia :D hehe i na raz jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną :/ - z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki :)

Witamy Cię serdecznie w naszej rodzinie i życzymy miłego pobytu :) w kupie raźniej ;) ale wybacz muszę zadać to pytanie jak to ja ;) skąd jesteś? :P

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:

Witam Cię Pączku :)
    W kupie raźniej kochana :) Zacznij prowadzić wykresik :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Witamy Cię serdecznie w naszej rodzinie i życzymy miłego pobytu :) w kupie raźniej ;) ale wybacz muszę zadać to pytanie jak to ja ;) skąd jesteś? :P

Ha ha - Nieźle :D Napisałyśmy to samo "W kupie raźniej" :D

xnw4lhb8dt2ans8c.png
‹‹ 1261 1262 1263 1264 1265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ