Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:A jakie Twój bierze witaminki?
Robił w ogóle jakieś badania, czy póki co nie?
No chyba, że w tym cyklu pykło to wtedy już nie będziesz musiała być na clo i dupku
Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobiWrrrr...
Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cykluKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
o jaaaa cola... pije dużo.. kawe piję co prawda jedną dziennie.. rano na pobudkę.. czasem wypije do południa jeszcze drugą.. a cole tak raz czasem dwa w tyg.. musi mnie najść... i wtedy ssanie mam i muszę się napić.. żeby dobrze że tak powiem beknąć ! hehe
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:Mój przedtem brał Salfazin a teraz Mace. Badań nie robił bo się uparł i nie zrobi
Wrrrr...
Chciałabym żeby się udało jeszcze w tym cyklu, ale nie chcę się nakręcać i wolę się jednak nastawić psychicznie na rozpoczęcie nowego cyklu
Mój właśnie od tygodnia bierze Salfazin, olej z wiesiołka (2-3 kaps. dziennie) i kwas foliowy, do tego zacznie pić czystka. Kurcze... A To Ci uparciuchPowinien się też poświęcić jeśli chce mieć dzidzię
Mój mi obiecał, że pójdzie na badania (za 6 msc) jeśli nie pyknie do tego czasu. Mam to samo podejście
Wolę się nie nastawiać niż później cierpieć, że nic z tego nie wyszło
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Chciałam się z wami przywitać bo jestem tu nowa
A że od czegoś trzeba zacząć no to zaczynam))
Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną- z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki
Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Wytrzymałabyś
Na pewno dałabyś radę
Szczerze to chyba nie. Nie piłam często ale czasami walnęłam colę ale teraz to przynajmniej jedna puszeczka dziennie z tych małych kupuję b taka fajna wygodna pusiahehe i na raz jest
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPączek wrote:Dzień dobry
Mam na imię Gosia...Kilka nieudanych cykli za mną- z nadzieją że w najbliższej przyszłości się uda...przywędrowałam na Ovu żeby lepiej monitorować samą siebie i nie zgubić tego co ważne....i chyba jakaś wewnętrzna potrzeba połączenia się z tymi które są w podobnej sytuacji czyli staramy się i trzymamy mocno kciuki
Witamy Cię serdecznie w naszej rodzinie i życzymy miłego pobytuw kupie raźniej
ale wybacz muszę zadać to pytanie jak to ja
skąd jesteś?
-
Pączek wrote:Dzień dobry
Witam Cię Pączku
W kupie raźniej kochanaZacznij prowadzić wykresik