Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:O to tak jak ja
chociaż ten dziwoląg 25 był i @ wcześniej do mnie przylazła wredna
Ja nie wiem o co chodzi - ale wczoraj wieczorem śluz dostał czerwonawego odcieniu - myślę...no @ jak nic...do rana się rozkręci...a tu nici z rozkręcania...prawy jajnik mnie boli... -
nick nieaktualnyPączek wrote:Ja nie wiem o co chodzi - ale wczoraj wieczorem śluz dostał czerwonawego odcieniu - myślę...no @ jak nic...do rana się rozkręci...a tu nici z rozkręcania...prawy jajnik mnie boli...
Może zafasolkowałaśkiedy testujesz bo termin @ minął chyba?
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPączek wrote:Robiłam juz test i to dwa razy...oba negatywne więc nie nie nastawiam się że coś będzie...predzej mi się chyba coś przyblokowało...
hmmm... no to może @ się rozkręca dopiero, dużo czynników wpływa na równowagę cyklu. U mnie też pierwszy raz tak wcześnie przylazła wredna ale na szczęście jutro bd robić jej papa -
Anula1986 wrote:No nie gadaj? Cycki Cię bolą? Co on Nam wszystko przyspiesza (owulkę, dolegliwości @ i może jeszcze samą @)? Hmm... Tuż to szok
A Ciebie od kiedy cyce bolą?Masakra nie wiem o co kaman. Sprawdzałam ten wiesiolek i nie mam nawet napisane jak a dawka.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Pewnie tak
Chciałabym zeby ten dzien sie skończył.
Tylko nurtuje mnie ten moj wykres. Jest spadek jak na zagniezdzenie temp nadal wysoko , plamienie bylo to nie wiem co sie dzieje
Organizm ze mnie jaja chyba sobie robiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Chyba wszędzie dziś pogoda do dupy i dlatego taki zamuł u mnie co prawda nie pada (jeszcze) ale właśnie tak szaro buro i nudno
Co do facetów to mój ma żylaki wiec i tak trzeba było zbadać. Jak gadałam z lekarzam to warto zmusić faceta do zbadania się bo nawet jak trzyma laptopa na udach to może się przyczynić do złej jakości spermy. Plemniki muszą mieć idealną tempke alby były zdrowe. Gońcie chłopów aby nie trzymali kompa na nogach !!!Mój maniak kulturystyki-ale amator i nie bierze nic co by mu na płodność wpływało. Tylko witaminy magnez i folik. Ja witaminy wiesiołek do owulki wit d bo mam niedobór i magnez
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Elunia chyba o mnie myslala z ta warszawa
Witam nowa kolezanke!
Ja sie dzis malo udzielam bo moj ukochany dziadek jedt w strasznym stanie i mysle dzis tylko o nim a nie o staraniach... Bardzo chcialabym zdarzyc z wiadomoscia o ciazy nim odejdzie ;(
Ale po dzisiejszym dniu nie wiem czy to mozliwe33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyPączek wrote:już bym chciała żeby było po @ żebym mogła zabrać się do roboty ;p
Każda nie lubi tego oczekiwania niestetyale potem z jakim natchnieniem się testuje na owu
Kasiunia bardzo współczuję i tulammam nadzieję że wszystko będzie dobrze