Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Biorę wieśka żeby polepszyć jakość ale ogólnie to nie mam problemu
tylko bardzo mało tego właściwego R
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:My malowanie mamy zaplanowane na maj/czerwiec. Mam nadzieję że pójdzie gładko. Do tego przemeblowanie i urządzanie pokoju dla dziecka. Chyba wakacje pójdą na bok...
Sylwuś tak zarwać wakacje to ja też bym chciałaSylwia91 lubi tę wiadomość
-
A tak ogólnie to witam Pączka he he fajny nick..
Witam też resztę nowych dziewczynek.
Podsumowując to co czytałam to tak. Ja od wczoraj biorę witaminy prenatal uno.. To są Wit busem bierze się do 12 tygodnia ciąży i mają tak zbilansowany skład żeby prawidłowo się dzieciątko rozwinęło..
Pisałyście też o facetach że nie chcą się badać.. Laski kilka stron wcześniej polecały Salfazin czyli cynk. Ale wydaje mi się że lepszy jest Fertimen bo ma cynk ale też inne dobre rzeczy dla kijanek więc polecam..
Chyba wsio..
Klaudys kochanie zrób betę.. Będziesz miała pewność..
Ze mną mąż jutro pojedzie na betę.. Nie chce mi się samej tak wczas.
Powiedzcie czy mam dalej pić te ziółka na 2 fazę??
A już wiem.. Któraś pytała gdzie kupić ziółka.. Kupić samemu osobno i zrobić mieszankę.
Zołza mogę Ci coś zmiętolic.
To chyba wsio..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Ja nie przekroczyłam
Zalecane jest brać 6 na dzień
Ja brałam 5
Jeju to by mi chyba wyszło drugą stroną jakbym tyle brała
Kim to rzeczywiście duzo pijesz ja chyba tez muszę zacząć z tą wodą to może i na mnie zadziałabo ogólnie to pomyslałam że bardzo mało wody piję i wgl mało pije płynów
-
Sylwia91 wrote:A ja mialam iść spac i coś nie mogę zasnąć
więc nie będę się zmuszać
Anula widziałam że na Twoim wykresie zaczęła się piękna trzecia faza! No no!cudownie to wygląda
2 dni temu porzuciłam mierzenie doustne, a poszłam w kierunku dowcipnego
Dlatego od wspomnianych 2 dni piszę tempkę dowcipną (adnotacja jest w notatniku)
Mam nadzieję, że wszystko już w końcu będzie miarodajne, a nie raz tak, a raz tak... Jutro mam zamiar nabyć termometr owulacyjny, babka z apteki ma mi zamówić z microlife z dwoma miejscami po przecinku. Któraś z Was go używa? Ponoć jest to jeden z lepszych termometrów owulacyjnych.
-
KlaudyŚ wrote:A ja jem jak oszalala :d zjadlam u tesciowej rosolek ,pojechalismy do mcdonalda zjadlam 2 for you i teraz znowu w domu jem ;d
dzisiaj nie mam ochoty na nic innego więc jem na co mam ochotę hehe
-
KlaudyŚ wrote:A ja jem jak oszalala :d zjadlam u tesciowej rosolek ,pojechalismy do mcdonalda zjadlam 2 for you i teraz znowu w domu jem ;d
Ja teściowa właśnie obżarłam.. Mcdonald. Nie głupi pomysł.. Chyba też skorzystam..Sylwia91, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula1986 wrote:2 dni temu porzuciłam mierzenie doustne, a poszłam w kierunku dowcipnego
Dlatego od wspomnianych 2 dni piszę tempkę dowcipną (adnotacja jest w notatniku)
Mam nadzieję, że wszystko już w końcu będzie miarodajne, a nie raz tak, a raz tak... Jutro mam zamiar nabyć termometr owulacyjny, babka z apteki ma mi zamówić z microlife z dwoma miejscami po przecinku. Któraś z Was go używa? Ponoć jest to jeden z lepszych termometrów owulacyjnych. -
WaldhauzerM wrote:A tak ogólnie to witam Pączka he he fajny nick..
Witam też resztę nowych dziewczynek.
Hejka
Pączek to od pączkowania
Mój B to wymyślił i używamy tego określenia do wygibasów jako że "popączkujmy sobie" i do określenia przysłowiowej fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 16:16
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jeju to by mi chyba wyszło drugą stroną jakbym tyle brała
Kim to rzeczywiście duzo pijesz ja chyba tez muszę zacząć z tą wodą to może i na mnie zadziałabo ogólnie to pomyslałam że bardzo mało wody piję i wgl mało pije płynów
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO