Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:a u mnie dzisiaj słońce jak ta lala
Co do facetów to mój ma żylaki wiec i tak trzeba było zbadać. Jak gadałam z lekarzam to warto zmusić faceta do zbadania się bo nawet jak trzyma laptopa na udach to może się przyczynić do złej jakości spermy. Plemniki muszą mieć idealną tempke alby były zdrowe. Gońcie chłopów aby nie trzymali kompa na nogach !!!Mój maniak kulturystyki-ale amator i nie bierze nic co by mu na płodność wpływało. Tylko witaminy magnez i folik. Ja witaminy wiesiołek do owulki wit d bo mam niedobór i magnez
Żylaki hmmm... i jak wyszły badania bo mój też ma coś podobnego martwię się ale on nie chce słyszeć o tych moich pierdołach jak on to mówi ale ja się martwię o bo wiadomo kobiety zawsze o wszystko sie martwia i troszczą a oni nie doceniają tylko że gadamy pierdoły Ci powie.Judi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPączek wrote:Ja nie wiem o co chodzi - ale wczoraj wieczorem śluz dostał czerwonawego odcieniu - myślę...no @ jak nic...do rana się rozkręci...a tu nici z rozkręcania...prawy jajnik mnie boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 15:24
-
Judi22 wrote:mialam tak samo w piątek rano śluz rożowy caly dzień i noc nic robota śluz powrócił i wieczorem zamienił się w@..
Dam znaka jutro jak wygląda sytuacja ale mam nadzieję że będzie jak u Ciebie że w końcu się rozkręci - trochę na początku spanikowałam bo nigdy tak nie miałam ale wiedząc że nie jestem jedyna to się uspokoiłam -
Karolina2787 wrote:Żylaki hmmm... i jak wyszły badania bo mój też ma coś podobnego martwię się ale on nie chce słyszeć o tych moich pierdołach jak on to mówi ale ja się martwię o bo wiadomo kobiety zawsze o wszystko sie martwia i troszczą a oni nie doceniają tylko że gadamy pierdoły Ci powie.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Karolina2787 wrote:Żylaki hmmm... i jak wyszły badania bo mój też ma coś podobnego martwię się ale on nie chce słyszeć o tych moich pierdołach jak on to mówi ale ja się martwię o bo wiadomo kobiety zawsze o wszystko sie martwia i troszczą a oni nie doceniają tylko że gadamy pierdoły Ci powie.
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:u mojego wyszły bardzo dobre. On się ich nabawił jeżdżąc na motocyklu. Zaczęło go boleć więc poszedł do urologa i ten zlecił badania. Jeżeli badania wyszłyby nieciekawie to czekałby go zabieg ,chyba laparoskopia. Po miesiącu płodność wraca w 100%. To nie jest nic groźnego. Z tego co się okazuje to to częsta przypadłość tyle że nie zawsze się objawia. Warto iść i usg zrobić oraz przebadać nasienie.
Dziękiaż mi ulżyło ufff... cieszę się że to nic poważnego, mój idzie na badanie w czerwcu także musimy poczekać ale jestem dobrej myśli. Robił badania 4 lata temu było wszystko ok ale nie wiadomo czy coś się nie zmieniło mam nadzieję że nie. Klinika tylko będzie inna bo tamta ponoć do D...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dzięki
aż mi ulżyło ufff... cieszę się że to nic poważnego, mój idzie na badanie w czerwcu także musimy poczekać ale jestem dobrej myśli. Robił badania 4 lata temu było wszystko ok ale nie wiadomo czy coś się nie zmieniło mam nadzieję że nie. Klinika tylko będzie inna bo tamta ponoć do D...
-
Karolina2787 wrote:A na mnie nie zadziałał w tamtym cyklu, może w tym się coś zmieniMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:mnie od 15dc jskoś a 10dc miałam ból jaja
Masakra nie wiem o co kaman. Sprawdzałam ten wiesiolek i nie mam nawet napisane jak a dawka.
ja mam z firmy GAL, pochłaniałam do owulki 5 sztuk dziennie, teraz nie bioręJeżeli @ dotrze to znowu od 1 dnia @ będę brać i tak do owulki.
-
Anula1986 wrote:ja mam z firmy GAL, pochłaniałam do owulki 5 sztuk dziennie, teraz nie biorę
Jeżeli @ dotrze to znowu od 1 dnia @ będę brać i tak do owulki.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Waldi kochanie gdzieś Ty była tyle czasu?
Co tam słychować?
Bry bry.. Żyję. Pisałam że dzisiaj jadę do Ikei i portu Łódź. ..ale szybko się uwinęlismy. . Kupiliśmy Tosiowi farbę do pokoju regały i polki. Będziemy pokój odświeżac.
Ale już jestem..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Na każdego widocznie działa inaczej nie wiem może za mało biorę, ale na opakowaniu jest żeby brac dwie dziennie czyli dobrze. Nie zauważyłam żeby śluzu było więcej. Zobaczymy w tym cykluMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Bry bry.. Żyję. Pisałam że dzisiaj jadę do Ikei i portu Łódź. ..ale szybko się uwinęlismy. . Kupiliśmy Tosiowi farbę do pokoju regały i polki. Będziemy pokój odświeżac.
Ale już jestem..
To wybacz nie doczytałam. No to super trza zacząć i u nas malowankoWaldhauzerM lubi tę wiadomość