Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Mój właśnie od tygodnia bierze Salfazin, olej z wiesiołka (2-3 kaps. dziennie) i kwas foliowy, do tego zacznie pić czystka. Kurcze... A To Ci uparciuch
Powinien się też poświęcić jeśli chce mieć dzidzię
Mój mi obiecał, że pójdzie na badania (za 6 msc) jeśli nie pyknie do tego czasu. Mam to samo podejście
Wolę się nie nastawiać niż później cierpieć, że nic z tego nie wyszło
No strasznie uparty, jak osiołOn wyszedł z założenia że jak mamy jedno to drugie też będzie
Bez komentarza
Życzę Wam żeby jednak się udało i żebyście nie musieli badań robić
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Szczerze to chyba nie. Nie piłam często ale czasami walnęłam colę ale teraz to przynajmniej jedna puszeczka dziennie z tych małych kupuję b taka fajna wygodna pusia
hehe i na raz jest
Ja jestem inna jak to mi moje kochanie mówi
Alkoholu w ogólnie nie piję, nie palę, nie piję właśnie coca coli etcKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Ja jestem inna jak to mi moje kochanie mówi
Alkoholu w ogólnie nie piję, nie palę, nie piję właśnie coca coli etc
My na szczęście oboje nie palimy i co ciekawe jak się poznaliśmy ja popalałam a mój mnie oduczył i nie palę do tej poryco do picia lubię czasem pifko walnąć ale też nie żeby się uchlać czy tp po prostu na dobry sen jedno wypic i też nie codziennie. Dziś jadłam truskawki kupiłam w lidlu takie piękne wielgachne ale tylko piękne się okazały w smaku woda co niektóre tylko posmak słodki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:22
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:No strasznie uparty, jak osioł
On wyszedł z założenia że jak mamy jedno to drugie też będzie
Bez komentarza
Życzę Wam żeby jednak się udało i żebyście nie musieli badań robić
Podejście niezbyt ciekawe... ale nie będę tego komentować. Mam tylko nadzieję, że jeśli zajdzie taka potrzeba to ruszy swoje szanowne 4 litery i pojedzie zrobić wszystkie niezbędne badaniaaczkolwiek chciałabym, aby nie było takiej potrzeby
Fajnie, że chociaż jedno dziecko macie
My nie mamy ani jednego
Nie dziękuję, ale tego samego Ci życzę
-
Anula1986 wrote:Podejście niezbyt ciekawe... ale nie będę tego komentować. Mam tylko nadzieję, że jeśli zajdzie taka potrzeba to ruszy swoje szanowne 4 litery i pojedzie zrobić wszystkie niezbędne badania
aczkolwiek chciałabym, aby nie było takiej potrzeby
Fajnie, że chociaż jedno dziecko macie
My nie mamy ani jednego
Nie dziękuję, ale tego samego Ci życzę
Z facetami nie nadążysz. Ja się go więcej prosić nie będę bo tylko nerwicy się nabawię a on i tak nie posłuchaMuszę sobie poradzić bez jego wyników
Miejmy nadzieje że już niedługo uda nam się zafasolkować i żadne badania już nie będą potrzebne
Również nie dziękujęKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:My na szczęście oboje nie palimy i co ciekawe jak się poznaliśmy ja popalałam a mój mnie oduczył i nie palę do tej pory
co do picia lubię czasem pifko walnąć ale też nie żeby się uchlać czy tp po prostu na dobry sen jedno wypic i też nie codziennie. Dziś jadłam truskawki kupiłam w lidlu takie piękne wielgachne ale tylko piękne się okazały w smaku woda co niektóre tylko posmak słodki
U mnie jest ten minus, że mój pali...Cały czas proszę go by rzucił to w cholerę. Powiedział, ze nadejdzie kiedyś taki dzień, póki co nie czuje się na siłach by to uczynić z chwili na chwilę. Piwko też se lubi wypić
To tylko ja z Nas 2 jestem taką abstynentką i bez nałogów... Ehh
Czyli kupiłaś napakowane chemią truskawkiBlee
Beznadzieja, co?
-
Margaretka89 wrote:Z facetami nie nadążysz. Ja się go więcej prosić nie będę bo tylko nerwicy się nabawię a on i tak nie posłucha
Muszę sobie poradzić bez jego wyników
Miejmy nadzieje że już niedługo uda nam się zafasolkować i żadne badania już nie będą potrzebne
Również nie dziękuję
Coś wiem na temat tego proszenia się. Z tym, że ja mojego wiecznie proszę o rzucenie fajekAle idzie mi to lipnie, a jemu to w ogóle nie idzie
Dlatego m.in. mojego faszeruje tabletkami by choć trochę wspomóc jego plemniczki. Ostatnio mu powiedziałam, że nie ma brać gorących kąpieli bo to im szkodzi. Wpierw był oburzony, a potem powiedział, że dobrze. To może zrobićKarolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Heja
Moje obserwacje na ovu prowadzę od marca ale temperaturę mam pokazaną od połowy cykluCzy uważasz że to dobry pomysł by umieszczać go w swoich postach ?
Oczywiście kochanaDajesz
Lepiej mieć niż nie mieć w ogóle
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:U mnie jest ten minus, że mój pali...
Cały czas proszę go by rzucił to w cholerę. Powiedział, ze nadejdzie kiedyś taki dzień, póki co nie czuje się na siłach by to uczynić z chwili na chwilę. Piwko też se lubi wypić
To tylko ja z Nas 2 jestem taką abstynentką i bez nałogów... Ehh
Czyli kupiłaś napakowane chemią truskawkiBlee
Beznadzieja, co?
Anulka nie martw się kochana tyle ludzi nawet nie patrzy na to czy palić, pić a dzieci rodzą się zdrowe i bez spiny a my się widocznie za bardzo napalamy i mamy to w głowach zakodowane wariujemy i może od psychy naszej już nie wychodzi. Ja się w tym cyklu staram wyluzować chociaż w połowie spróbuję bo może jednak to prawdaco do truskawek wolę na nie patrzeć
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Coś wiem na temat tego proszenia się. Z tym, że ja mojego wiecznie proszę o rzucenie fajek
Ale idzie mi to lipnie, a jemu to w ogóle nie idzie
Dlatego m.in. mojego faszeruje tabletkami by choć trochę wspomóc jego plemniczki. Ostatnio mu powiedziałam, że nie ma brać gorących kąpieli bo to im szkodzi. Wpierw był oburzony, a potem powiedział, że dobrze. To może zrobić
Faceci to gorsi niż małe dzieckoNic im nie przetłumaczysz
Swojemu też mówiłam żeby nie kąpał się w takim w rządku to on do mnie że w zimnej wodzie nie będzie się kąpać
I gadaj se z takim
Ja już czasami nie mam do niego cierpliwości
Synek jest bardziej usłuchany od niego
hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Witam nową koleżankę
U mnie też ponuro i deszczdo tego jeszcze kiepskie samopoczucie
( ból brzucha i głowy masakra
niech ten dzień się już kończy.
Heja
U mnie też ponuro i pochmurno - chciałam iść pobiegać ale wczoraj troche przesadziłam z winem...dzis rano obudziłam się z bólem głowy...i stwierdziłam że pidżama party dziś będę cały dzień odstawiaćMargaretka89 lubi tę wiadomość