Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ja się właśnie dowiedziałam że jutro mam wolne.. He he. No i fajnie. Na lenia..
Waldziu ja tez
Kochana a masz juz wie o tescie. Jak zareagował
Moj dzisiaj spelnil swoja powinnosc i caly ranek tulil sciskal i slodzilWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Waldziu ja tez
Kochana a masz juz wie o tescie. Jak zareagował
Moj dzisiaj spelnil swoja powinnosc i caly ranek tulil sciskal i slodzil
Mój mąż dał mi na testa. Ale dzisiaj rano mu powiedziałam. Ucieszył się bardzo...Karolina2787, Sylwia91, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Poszlam sobie sprawdzic szyjke i ledwie co palucha wepchalam tak wszystko napuchniete:(
Idzie @
I sluz juz nie ma wiec sucho jak na pustyni -
Witam Nowe Koleżanki
Ale nam się tu na forum zaludnia. Oby było to wprost proporcjonalne do ilości pojawiających się groszków
KlaudyŚ, będzie dobrze. Nie grzebol, nie kombinuje! Grzecznie czekać do jutra na piękną tempke i lecieć na betę
Ja właśnie czekam na si, żeby iść zrobić test owu. Ehh.. Nie lubię robić ich w weekend, bo jakoś tak nie umiem się opanować przed piciem czegokolwiek.. I jakieś takie niemrawe wychodzą tr kreski. A tak w pracy coś tam niby wypije, ale nie tak dużo i jak po pracy przychodzę do domu to pięknie teścik wychodzi. Co za los. Żeby człowiek nie mógł się doczekać poniedziałkuSylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Witam Nowe Koleżanki
Ale nam się tu na forum zaludnia. Oby było to wprost proporcjonalne do ilości pojawiających się groszków
KlaudyŚ, będzie dobrze. Nie grzebol, nie kombinuje! Grzecznie czekać do jutra na piękną tempke i lecieć na betę
Ja właśnie czekam na si, żeby iść zrobić test owu. Ehh.. Nie lubię robić ich w weekend, bo jakoś tak nie umiem się opanować przed piciem czegokolwiek.. I jakieś takie niemrawe wychodzą tr kreski. A tak w pracy coś tam niby wypije, ale nie tak dużo i jak po pracy przychodzę do domu to pięknie teścik wychodzi. Co za los. Żeby człowiek nie mógł się doczekać poniedziałku -
Sylwia91 wrote:Caro biedna! :* zmus się żeby nie pić przed teściorem
Aha, czekam czekam. A kupiłam sobie w sklepie mój ulubiony nektar bananowy ajajajajjajaWytrzymam jeszcze. Same poświęcenia dla groszka
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:Eeeej jakby nie mogło się zaplodnic od razu na dole a tak to trzeba żeby kijanki dolecialy tak daleko a potem i tak wraca jajo na dół... Bezsens. Wszystko żeby tylko nam utrudnić
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś