Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Dzięki za odpowiedzi! Ja chcę i mój też chce być przy porodzie ale nie po to żeby się gapic w moje krocze tylko żeby mnie wspierać
co prawda jej mąż był biały jak maka podobno, ale przynajmniej miała na kogo pokrzyczec
Sylwia91 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
hi hi ja mojego pierwszego syna rodziłam z mamą... no niestety małżonek doznał szoku i tak szybko jak mnie przywiózł na porodówkę tak szybko z niej uciekł
ale przyjechała mama ! eheheh
a drugiego syna rodził ze mną.. w dosłownym tego słowa znaczeniu... na drugi dzień miałam sine ramię.. i nie mogłam ruszać ręką bo co skurcz to On mnie uciskałale cieszę się ze był! poród był łatwiejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 10:28
Nats, Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewuszki, wracam do życia i do was po dość intensywnym tygodniu:) Ciężko was nadrobić ale jakoś mi się udało.
Sylwia jaki zajefajny groszek!!! Ba nawet już nie groszek a piękne zdrowo rosnące dziecie
Kim 87 - na pewno masz coś takiego jak nospa ale nie szukaj po nazwie handlowej tylko po substancji czynnej, w nospie to jest Drotaweryna.
Sylwia91, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Dzień dobry dziewuszki, wracam do życia i do was po dość intensywnym tygodniu:) Ciężko was nadrobić ale jakoś mi się udało.
Sylwia jaki zajefajny groszek!!! Ba nawet już nie groszek a piękne zdrowo rosnące dziecie
Kim 87 - na pewno masz coś takiego jak nospa ale nie szukaj po nazwie handlowej tylko po substancji czynnej, w nospie to jest Drotaweryna. -
Sylwia to pięknie z jego strony, też bym tak chciała.
Ale u nas to się pewnie dopiero wykrystalizuje, jak się uda zajść
Zrobiłam test- nadal 1/2 kreski kontrolnej, negatyw.
18 dc, idzie ocipieć. Mimo syfów, mimo ćmienia podbrzusza zasrany negatyw.
Kroi się długi cykl... do tej pory mój rekord to 36 dni. Coś czuję, że ten będzie właśnie taki rozlazły kurde:/
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jasne że się zmienia na lepsze w Pl szpitalach.Tylko szkoda ze ciągle nie jest normą że to lekarz jest dla pacjenta a nie odwrotnie. Oczywiście nie wszędzie. Bie wiem czy znacie akcje Lepszy Poród. Moja koleżanka jest współtwórcą. Czytałam relacje dziewczyn masakra nóż się otwiera w kieszeni czasem.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witajcie dziewczynki
Do mnie zawitała @
Ale nie wiem dlaczego ale się jakoś nie załamałam. Nie czułam tego że mogło się udać
No cóż, zaczynam nowy cykl.
Czy któraś z Was brała Clo i Dupka bo mam brać od tego cyklu a chciałabym się coś więcej o nim dowiedziećI jeszcze takie pytanie- można pić zioła i brać te leki. Bo ja podejrzewam że nie ale pewna nie jestem.
Sylwia ja też miałam poród rodzinny i nic nie płaciłamAle też to było parę lat temu.
-
Sylwia91 wrote:Ale ja pytam o to jak jest w pl
Kochana.. U mnie 5 lat temu kosztowało to 450 zł.. Ale lekarz stwierdził że to bez sensu bo przedłuża często poród przez co jest niebezpieczne..
Jak przyszło co do czego to i tak rodziłam a mąż stał na sali 3 metry dalej.. Za free.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Ja sobie odkładam na prywatny szpital szczerze Wam powiem...
Chyba, że będę ciężkim przypadkiem i będę musiała być w normalnym szpitalu (oby nie).
Ale w prywatnym szpitalu też masz prawo rodzić za free..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Odnosnie porodu rodzinnego,
My kiedyś o tym rozmawialiśmy i póki co oboje jesteśmy zdania, ze wspólny poród to niedobry pomysł. Ale pewnie jak przyjdzie co do czego (brzuszek, usg) to jest prawdopodbne, ze zmienimy zdanie. A opowieści koleżanek wiem, ze facet przy porodzie może być dużym wsparciem i na pewno lepiej docenia trud jaki kobieta musi wlozyc, żeby urodzić. Ale jakby nie chciał to nigdy bym go do tego nie zmusila
3500 g 54 cm