Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Sylwia ciesze sie i oby tak dalej!
Wszystkim pocieszycielkom dziekuje za cieple slowa. Staram sie nastawiac ze przeciez musi byc kres tego pata u mnie. Maz troche zdziwiony, loda chcial a ja ze nie ma takiej opcji bo wciaz szanujemy zolnierzyki na starania...akurat dzisiaj czulam podczas mierzenia ze pojdzie w dol temp. Jakos tak wiedzialam. Po 10 bede testowala,
Wczoraj nawet test z allegro sie ocknal i zaczal cos pokazywac wiec moze drgnie.
Czekam z zacisnietymi kciukami do 10ej Bejbe :*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Wiem co czujesz! Ja wczoraj tylko kątem oka widziałam jak podsuwała nowe probówki.. Chyba z 5 nabrała... Siniak już mi rośnie
Ja przez ten bromergon co brałam to żyły się schowały.. Heh.. No cóż..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:A czemu tak? Przez to przeziębienie?
Nie kochana ale ogólnie czuję że to nie ten cykl. Badania hormonalne mam na 18 zrobić, 21 mam wizytę u ginki więc bardziej liczę na następny cykl no i oczywiście bardzo ciekawa jestem co mi gina powie -
nick nieaktualny
-
O kochana ja tez w tym cyklu miałam szereg badań do zrobienia i ku mojemu zdziwieniu nie zdążyłam :p nie było już potrzeby! Tobie życzę tego samego :*Karolina2787 wrote:Nie kochana ale ogólnie czuję że to nie ten cykl. Badania hormonalne mam na 18 zrobić, 21 mam wizytę u ginki więc bardziej liczę na następny cykl no i oczywiście bardzo ciekawa jestem co mi gina powie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Witam Dziołszki!
Zołza kawka rana trochę działa pobudzająco na moje jelita, także kolo południa się nią poczestuje

Waldi, trzymam nadal zaciśnięte
I za Twoje testowanie Kasiu też 
U mnie 15dc, po wczorajszym mega spadku i pozytywnym teście dzisiaj skok do 36,3. Także coś tam się dzieje
KlaudyŚ, jak to było z tym ananasem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:00
Sylwia91, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
No więc.. Sobie jesteśmy.
Kasia wiem co czujesz.. Na początku drogi miałam to samo a najgorsza jest niewiedza co się dzieje.. Kochanie będzie dobrze..
Przepraszam ale nie pamiętam niku ale jedna z Was pisała że synek chciał kupić rodzeństwo.. U nas jest tak że przedwczoraj powiedziałam Tosiowi że musi pomóc mi dbać o brzuszek to już niedługo dzidziuś tam zamieszka.. A on pyta skąd wiem no to mówię że od Bozi.. A on na to kiedy bo już nie może się doczekać.. To mówię że może niedługo ale trzeba będzie poczekać żeby dzidziuś przyszedł na świat.. A Tosiu.. To w grudniu niech się urodzi.. O_o.
Sylwia91, Tuliska, Zołza:), Kasia1987, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Lubię ciekawostkę! A to ci dopieroWaldhauzerM wrote:Ja przez ten bromergon co brałam to żyły się schowały.. Heh.. No cóż..
biedna :* ale najważniejsze żeby beta była teraz wysoka a na pewno jest, nie mam najmniejszych wątpliwości że tak będzie! Do gina się umówiłas?
-
Tzn Gaduaa byłam dzień później czyli w 22 dc na monitoringu z samego rana i pecherzyk miał 28mm a po poludniu jajnik mi wykrecalo więc sądzę że wtedy, w czwartek byłam na kontroli i pękł niby ale jak zawsze jakoś tak niecalkowicie, ale gin powiedział że jajeczko powinno się uwolnićGaduaaa wrote:a którego dnia cyklu masz potwierdzone monitoringiem ?
moi to na tyle
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
Dzieci potrafią! Awww! Pięknie :*WaldhauzerM wrote:No więc.. Sobie jesteśmy.
Kasia wiem co czujesz.. Na początku drogi miałam to samo a najgorsza jest niewiedza co się dzieje.. Kochanie będzie dobrze..
Przepraszam ale nie pamiętam niku ale jedna z Was pisała że synek chciał kupić rodzeństwo.. U nas jest tak że przedwczoraj powiedziałam Tosiowi że musi pomóc mi dbać o brzuszek to już niedługo dzidziuś tam zamieszka.. A on pyta skąd wiem no to mówię że od Bozi.. A on na to kiedy bo już nie może się doczekać.. To mówię że może niedługo ale trzeba będzie poczekać żeby dzidziuś przyszedł na świat.. A Tosiu.. To w grudniu niech się urodzi.. O_o.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
mi się o 2 dni nie zgadza.. więc zobaczymyTuliska wrote:Tzn Gaduaa byłam dzień później czyli w 22 dc na monitoringu z samego rana i pecherzyk miał 28mm a po poludniu jajnik mi wykrecalo więc sądzę że wtedy, w czwartek byłam na kontroli i pękł niby ale jak zawsze jakoś tak niecalkowicie, ale gin powiedział że jajeczko powinno się uwolnić
moi to na tyle 

to teraz czekamy na zieloności !
Tuliska lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH