Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Sylwia ciesze sie i oby tak dalej!
Wszystkim pocieszycielkom dziekuje za cieple slowa. Staram sie nastawiac ze przeciez musi byc kres tego pata u mnie. Maz troche zdziwiony, loda chcial a ja ze nie ma takiej opcji bo wciaz szanujemy zolnierzyki na starania...akurat dzisiaj czulam podczas mierzenia ze pojdzie w dol temp. Jakos tak wiedzialam. Po 10 bede testowala,
Wczoraj nawet test z allegro sie ocknal i zaczal cos pokazywac wiec moze drgnie.
Czekam z zacisnietymi kciukami do 10ej Bejbe :*Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Wiem co czujesz! Ja wczoraj tylko kątem oka widziałam jak podsuwała nowe probówki.. Chyba z 5 nabrała... Siniak już mi rośnie
Ja przez ten bromergon co brałam to żyły się schowały.. Heh.. No cóż..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:A czemu tak? Przez to przeziębienie?
Nie kochana ale ogólnie czuję że to nie ten cykl. Badania hormonalne mam na 18 zrobić, 21 mam wizytę u ginki więc bardziej liczę na następny cykl no i oczywiście bardzo ciekawa jestem co mi gina powie -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nie kochana ale ogólnie czuję że to nie ten cykl. Badania hormonalne mam na 18 zrobić, 21 mam wizytę u ginki więc bardziej liczę na następny cykl no i oczywiście bardzo ciekawa jestem co mi gina powie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Witam Dziołszki!
Zołza kawka rana trochę działa pobudzająco na moje jelita, także kolo południa się nią poczestuje
Waldi, trzymam nadal zaciśnięteI za Twoje testowanie Kasiu też
U mnie 15dc, po wczorajszym mega spadku i pozytywnym teście dzisiaj skok do 36,3. Także coś tam się dzieje
KlaudyŚ, jak to było z tym ananasem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:00
Sylwia91, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
No więc.. Sobie jesteśmy.
Kasia wiem co czujesz.. Na początku drogi miałam to samo a najgorsza jest niewiedza co się dzieje.. Kochanie będzie dobrze..
Przepraszam ale nie pamiętam niku ale jedna z Was pisała że synek chciał kupić rodzeństwo.. U nas jest tak że przedwczoraj powiedziałam Tosiowi że musi pomóc mi dbać o brzuszek to już niedługo dzidziuś tam zamieszka.. A on pyta skąd wiem no to mówię że od Bozi.. A on na to kiedy bo już nie może się doczekać.. To mówię że może niedługo ale trzeba będzie poczekać żeby dzidziuś przyszedł na świat.. A Tosiu.. To w grudniu niech się urodzi.. O_o.Sylwia91, Tuliska, Zołza:), Kasia1987, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja przez ten bromergon co brałam to żyły się schowały.. Heh.. No cóż..
biedna :* ale najważniejsze żeby beta była teraz wysoka a na pewno jest, nie mam najmniejszych wątpliwości że tak będzie! Do gina się umówiłas?
-
Gaduaaa wrote:a którego dnia cyklu masz potwierdzone monitoringiem ?
moi to na tyle
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No więc.. Sobie jesteśmy.
Kasia wiem co czujesz.. Na początku drogi miałam to samo a najgorsza jest niewiedza co się dzieje.. Kochanie będzie dobrze..
Przepraszam ale nie pamiętam niku ale jedna z Was pisała że synek chciał kupić rodzeństwo.. U nas jest tak że przedwczoraj powiedziałam Tosiowi że musi pomóc mi dbać o brzuszek to już niedługo dzidziuś tam zamieszka.. A on pyta skąd wiem no to mówię że od Bozi.. A on na to kiedy bo już nie może się doczekać.. To mówię że może niedługo ale trzeba będzie poczekać żeby dzidziuś przyszedł na świat.. A Tosiu.. To w grudniu niech się urodzi.. O_o.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Tzn Gaduaa byłam dzień później czyli w 22 dc na monitoringu z samego rana i pecherzyk miał 28mm a po poludniu jajnik mi wykrecalo więc sądzę że wtedy, w czwartek byłam na kontroli i pękł niby ale jak zawsze jakoś tak niecalkowicie, ale gin powiedział że jajeczko powinno się uwolnić
moi to na tyle
to teraz czekamy na zieloności !Tuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś