Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Lubię ciekawostkę! A to ci dopiero
biedna :* ale najważniejsze żeby beta była teraz wysoka a na pewno jest, nie mam najmniejszych wątpliwości że tak będzie! Do gina się umówiłas?
Jak będę miała wynik to napiszę do niego i pewnie mnie umówi..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Witam Dziołszki!
Zołza kawka rana trochę działa pobudzająco na moje jelita, także kolo południa się nią poczestuje
Waldi, trzymam nadal zaciśnięteI za Twoje testowanie Kasiu też
U mnie 15dc, po wczorajszym mega spadku i pozytywnym teście dzisiaj skok do 36,3. Także coś tam się dzieje
KlaudyŚ, jak to było z tym ananasem?
Też mnie goni po kawie :pCaro lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kontynuując..
Klaudys no dziwne że @ jeszcze nie ma.. Może ziółka przesunęły..
Zołza nie pozwól na odcięcie od świata.. Nie daj się..
Zasypiam na siedząco..
Sama juz nie wiem. Jednak @to wredota przyjdzie niespodziewanie albo nie zjawi sie w odpowiednim momencie i robi ci nadzieję -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Kontynuując..
Klaudys no dziwne że @ jeszcze nie ma.. Może ziółka przesunęły..
Zołza nie pozwól na odcięcie od świata.. Nie daj się..
Zasypiam na siedząco..Tuliska lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:mi się o 2 dni nie zgadza.. więc zobaczymy
to teraz czekamy na zieloności !czekamy
ale of cuda przepowiada. jeden dzień owu, na drugi pecherzyk nadal obecny ehhh... glupoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:09
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:O kochana ja tez w tym cyklu miałam szereg badań do zrobienia i ku mojemu zdziwieniu nie zdążyłam :p nie było już potrzeby! Tobie życzę tego samego :*
Bardzo bym chciała kochana i nie dziękuję co by nie zapeszaćSylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Sama juz nie wiem. Jednak @to wredota przyjdzie niespodziewanie albo nie zjawi sie w odpowiednim momencie i robi ci nadzieję
poczekaj jeszcze 4 dni... jak do tego czasu nadal będzie temp w strefie wyższych temperatur to zatrestuj i zobacz - od taka moja radaSylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja idę mężowi uprasowac kitel do robotki a potem na śniadanko bo jak jestem głodna to mam większe mdłości
Muszę go namówić jak będzie miał wolne żeby mi ugotował coś pysznego, mam ochotę na jakiś włoski makaron...WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej mamusiu
ty przychodzisz, ja uciekam, praca wzywa
miłego, spokojnego, serduszkowego i testowo pozytywnego dnia wszystkim
Paczam i czytam w międzyczasieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:15
WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny