Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wam!
Kasiu ja 1.cs miałam cykl 48 dniowy a owulka była w 34 dniu (potwierdzona monitem)więc to dopiero anomalia
nie denerwuj się kochana bo owu pewnie jeszcze przyjdzie (w co wierze bardzo). Albo ewentualnie nawet u zdrowych kobiet czasami zdazaja się cykle bezowulacyjne. A ja coś z tego wiem niestety:/ głowa do góry i nie denerwuj się bo jeszcze bardziej owu możesz odsunąć
spokoj wskazany
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Oj byłam przed 8 a wyszłam o 9... Jedna osoba siedziała chyba pół godziny. Masakra... Ale wyniki super także jestem spokojna. Jeszcze tylko siuśki muszę zbadać
No to najważniejsze że wyniki piękne, super mamusiu!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:No to najważniejsze że wyniki piękne, super mamusiu!
A Wy jak się czujecie? Moje przyszłe mamusie?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Dobrze że wypity rano sok nie podniósł bardzo cukru heheh bo zapomniałam żeby nic nie pić i nie jeść uff.
A Wy jak się czujecie? Moje przyszłe mamusie?
Pewno dzidzia zapomniała i chciała wypić a co tamgrunt że wszystko jest jak należy
Jeśli o mnie chodzi to nie pokładam nadziei w ten cykl zbytnio
-
Sylwia ciesze sie i oby tak dalej!
Wszystkim pocieszycielkom dziekuje za cieple slowa. Staram sie nastawiac ze przeciez musi byc kres tego pata u mnie. Maz troche zdziwiony, loda chcial a ja ze nie ma takiej opcji bo wciaz szanujemy zolnierzyki na starania...akurat dzisiaj czulam podczas mierzenia ze pojdzie w dol temp. Jakos tak wiedzialam. Po 10 bede testowala,
Wczoraj nawet test z allegro sie ocknal i zaczal cos pokazywac wiec moze drgnie.Sylwia91, Nats, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ nadzieję trzeba mieć zawsze :* witam Was kochane moje
Waldi robisz drugą betę?
Kochanie.. Właśnie z niej wróciłam.. Katorga to była bo mam tyle dziur że szok..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Kobietki a powiedzcie wy mi dlaczego of dalej namoooolnie owu wskazuje na dzień wcześniej? Kurczę przy zaznaczeniu monitoringu? Denerwuje mnie to
Tuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś