Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Caro ananasa sie je od owulacji do 6dpo po plasterku
Gaduaaa 15dpo jest bo of wyznacZylo mi owu dzien pozniej a wtedy test owulacyjny neg byl juz
w teorii jest że 18dni pod rząd podwyższonych temp to wskazuje na ciąże..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Możliwe że skończe dziś wcześniej ale nie obiecuję ale na pewno koło 16 bd w domu jak się uda to i wcześniej chyba że do tego czasu się już nauczysz i dasz mi szkołe
Spoko spróbuję zaczekać.Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Gaduaa ale o to chodzi ze w 14dc wyszedl pozytywny a 15 juz neg
myślę że miałaś owu kiedy test ci pokazał.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Spoko spróbuję zaczekać.
Jakby co to możesz śmiało ćwiczyć w wiadomościach do mnieżeby nie trza forum czyścić
hihi mnie możesz zawalić fotami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:27
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Na testy też trzeba wziąść poprawkę. Gdzieś na amerykańskim forum czytałam że czasem ona występuje w krótkim czasie po poz teście owu. A następnego dnia test już wychodzi neg. Wszytko zależy od cyklu i organizmu.
myślę że miałaś owu kiedy test ci pokazał.
Tak jak myslalam czyli owu bylo w 14dc wiec dzis 15dpo.
Mam tylko nadzieję ze te ziola nie zatrzymaly mi całkowicie miesiaczki -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Tak jak myslalam czyli owu bylo w 14dc wiec dzis 15dpo.
Mam tylko nadzieję ze te ziola nie zatrzymaly mi całkowicie miesiaczkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
jakby się komuś chciało dokształcać w Naszej metodzie planowania rodziny to tutaj mega dokładny artykuł
http://iner.pl/metoda-rotzera/FabianCyprian
Tymuś
-
Ale naskrobały
A ja tylko do pracy zdążyłam dojechać
Właśnie śmigam z 1 kawą... Od 2 tyg pijam tylko 1 dziennie, żeby zachęcić groszka do zamieszkania u mnie.. Jak widać nawet się jajco przeraziło, że tylko 1 kawaNats, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:no dobrze
tak czy siak ciąże uznajemy jeśli występuje 18dni ciągiem wyższych temperatur
więc jeszcze jest szansa i czas
trzymamy kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:35
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Gaduaaa z tego, co zapodałaś linka pocieszają mnie te słowa:
U niektórych kobiet występują długie cykle, w których wydłużona jest faza niepłodności przedowulacyjnej, następnie występuje kilkudniowa faza płodności i prawidłowa faza niepłodności poowulacyjnej. Cykle takie są absolutnie fizjologicznie prawidłowe, choć nietypowe. W małżeństwie wydłużony okres niepłodności przedowulacyjnej może mieć swoje uroki. Oryginalności się nie leczy, trzeba ją zaakceptować i polubićKim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ale naskrobały
A ja tylko do pracy zdążyłam dojechać
Właśnie śmigam z 1 kawą... Od 2 tyg pijam tylko 1 dziennie, żeby zachęcić groszka do zamieszkania u mnie.. Jak widać nawet się jajco przeraziło, że tylko 1 kawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 08:39
Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm