Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Ale naskrobały
A ja tylko do pracy zdążyłam dojechać
Właśnie śmigam z 1 kawą... Od 2 tyg pijam tylko 1 dziennie, żeby zachęcić groszka do zamieszkania u mnie.. Jak widać nawet się jajco przeraziło, że tylko 1 kawaKasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry
Nie dalej jak o 6 tu zaglądałam i nie było tu nikogoteraz ledwo co człowiek nadąża czytać
U mnie 22 dc temp. 36,94. Już czuję, że @ się zbliżakrzyż, jajnik, ból miesiączkowy nie dają o niej zapomnieć...
-
Anula1986 wrote:A Ty który masz kochana dc? Cholewka no
Jedziemy ja tym samym wózku i z wiesiołkiem i z owulacją, a teraz jeszcze z przyszłą @?
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaa sporo poczytałam, dzięki za tego linka, wartościowy
żeby bawełniana była, dużo o tych waszych ziołach i macach itd, i tym krwawieniu śródcyklicznym który wcale nie jest miesiączką... jest na prawdę dobry artykuł
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:noooo nawet o bieliźnie pisze
żeby bawełniana była, dużo o tych waszych ziołach i macach itd, i tym krwawieniu śródcyklicznym który wcale nie jest miesiączką... jest na prawdę dobry artykuł
Bardzo chwalą niepokalanka... Dociągnę to przez 90 dni...
Czytałam opinie o mojej ginowej na necie, to laski pisały, że też poleca każdej niepokalanka... Nie sądze, żeby u mnie on namieszał w tym cyklu, bo nie brałam od początku, to też nie przestawia tak po kilku dniach tylko przy ok 2 mies brania regulanenego można zaobserwować działanie. Myślę, że to po prostu jeden z moich zrąbanych długich cykli i już.
Aha, dla tych, które się nad niepokalankiem zastnawiają mogę powiedzieć, że nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, czuję się normalnie, nic się nie pojawiło. Jestem bardzo ciekawa czy pomoże mi na pms i na ból okresowy. Dam Wam znać oczywiście33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
kozamonia wrote:Też by mi zalatywało, gdybym nie usłyszała od gin, że pęcherzyk nie pękł.
Dlatego jestem trochę już głupa z tego wszystkiego.
Masz racje...
Wiesz co, TY i ja jesteśmy z tych kobiet, które mają wysokie tempki w 2 fazie, ludzie się zachwycają, a potem przychodzi małpa i jest smuteczek. Ja się nauczyłam, żeby się nie jarać wysoką temp w 2 fazie, bo takowa jest dla mnie naturalna. Myślę, że warto zaufać tutaj słowom gina, że pęcherzyk nie pękł i się nie nastawiać. Jak się zaskoczysz, to zajefajnie, ale lepiej nie robić sobie nadziei. Chyba oni widzą tam na usg co się dzieje najlepiej.kozamonia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane