Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Allmita wrote:Anula- ja słyszałam tez ze taki sluz może byc na Gorszka..to tak wiesz żeby Ci nadziei narobic...
zreszta wykres tez masz piekny...
No ja właśnie nigdy, ale to przenigdy wcześniej nie miałam takiego śluzu przed @ Znając moje szczęście to kuźwa dziadostwo do mnie dotrze, a groszka nie będzie
Kochana, a skąd wiesz, że to też może być na groszka?
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Właśnie znalazłam u siebie taki sam sluz jak u Anuli. Ciągnął się na jakieś 10 cm. W zeszłym cyklu było to samo przed @.
Małpa idzie jak nic. Nic się nie poradzi, ale w sumie nawet się cieszę. Może ten cykl będzie normalny z owulka w ludzkim terminie
dżizas sorki, polubiłam jak zobaczyłam śluz na 10cm a dalej czytałam dopiero potemA ja głupol, sorki
-
Nats wrote:Właśnie sobie czytam o tym sluzie rozciagliwym i to może być tak, ze przed @ szyjka się odczopowuje czy coś takiego
W sensie, ze się przygotowuje do miesiączki i stąd ten sluz.
Też to czytałam, ale wyczytałam też, że laska, która zaszła w ciąże miała śluz rozciągliwy zamiast @
Ja się wolę już na nic nie nastawiaćW razie co podpaski mam kupione
Tylko żebym się nie rozciekła jutro przed wizytą u gina
-
Anula1986 wrote:Też to czytałam, ale wyczytałam też, że laska, która zaszła w ciąże miała śluz rozciągliwy zamiast @
Ja się wolę już na nic nie nastawiaćW razie co podpaski mam kupione
Tylko żebym się nie rozciekła jutro przed wizytą u gina
Niektóre kobiety w ciazy też mają taki sluz
Także nic nie jest przesądzone.
U Ciebie jak nigdy tak nie było to jest dobry znak moim zdaniem
A podpaski zawsze za 9 -m-cy możesz użyć3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Niektóre kobiety w ciazy też mają taki sluz
Także nic nie jest przesądzone.
U Ciebie jak nigdy tak nie było to jest dobry znak moim zdaniem
A podpaski zawsze za 9 -m-cy możesz użyć
Się okażeAle czuję takie napięcie w macicy, pochwie etc (nie wiem, czy kobietki zagroszkowane też tak mają?). Więc cholera wie co to będzie
Nats lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Się okaże
Ale czuję takie napięcie w macicy, pochwie etc (nie wiem, czy kobietki zagroszkowane też tak mają?). Więc cholera wie co to będzie
Ja to czuję cały czas.. Plus kłucie w jajniku prawym i takie tam.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.