Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:dzis zrobiłam test z 3-go a nie 2-go moczu jak wczoraj i przedwczoraj i nawet jeszcze bledsza ta krecha....więc z tego wynika że ja muszę robic je rano jeśli wogóle to ma mi cos dać....
a Ty Elunia o której robisz te testy?
Wcześniej robiłam o 14 i okolo 12:00 i zauważyłam że nie ma różnicy. Więc robie o 12:00 bo mi bardziej to pasuje. I jakoś nie patrze z którego moczu ale najczęściej z drugiego -
Elunia wrote:Wcześniej robiłam o 14 i okolo 12:00 i zauważyłam że nie ma różnicy. Więc robie o 12:00 bo mi bardziej to pasuje. I jakoś nie patrze z którego moczu ale najczęściej z drugiego
tak mało sikasz???no to moze to jest przyczyna...moze masz zbyt gesty mocz-spróbuj zrobić wieczorem dzis dla porównania....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:tak mało sikasz???
no to moze to jest przyczyna...moze masz zbyt gesty mocz-spróbuj zrobić wieczorem dzis dla porównania....
bo z gęstego moczu będa zafałszowane wyniki(dlatego nie poleca sie robic np z porannego pierwszego, ale potem jak mało generalnie pijesz to on moze byc dla mnie i tak zagęszczony)https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyWaldi, to ja podobne uczucia miałam w poprzednim cyklu. Niby się cieszyłem pozytywnym testem, ale z tyłu głowy gdzieś głęboko było uczucie albo przeczucie ze coś nie tak może być. Mnie się wydaje że kobiety jakoś podświadomie czują, czy będzie ok czy nie.
U mnie cały czas była ta obawa, u Ciebie też...
Tak jak wczoraj pisałam ja chyba tej czarnej rozpaczy nie przeżyłam, bo dzięki Gizmo i Tobie wierzę, że z tego biochema coś dobrego wyniknie ostatecznie.
WaldhauzerM, Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Waldi, to ja podobne uczucia miałam w poprzednim cyklu. Niby się cieszyłem pozytywnym testem, ale z tyłu głowy gdzieś głęboko było uczucie albo przeczucie ze coś nie tak może być. Mnie się wydaje że kobiety jakoś podświadomie czują, czy będzie ok czy nie.
Tak jak wczoraj pisałam ja chyba tej czarnej rozpaczy nie przeżyłam, bo dzięki Gizmo i Tobie wierzę, że z tego biochema coś dobrego wyniknie ostatecznie.Kasia1987, WaldhauzerM, Tuliska, Gizmo lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:kochana, jeżeli i Ty zafasolkujesz od razu po biochemicznej to chyba zacznę pragnąc nawet takiej, byle tylko szybko w nastepnym cyklu maluszek był
Kurcze, a wiecie co? Jak Waldi powiedziała że gin stwierdził że biochemiczna dużo naprawia, to ja se pomyślałam że w takim razie to ja też tak chce. No i jeb! Tak że trzeba uważać co sobie życzymy...Margaretka89, szuflada, Tuliska, WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvak78 wrote:Hej jestem tu nowa. Mam juz jedno dziecko i staram sie o następne, wiem dokładnie kiedy owuluje ale jak narazie mieliśmy poronienie w sierpniu 12 tydzień i dwa miesiące temu 5 tyg. Sama nie wiem co dalej robic....
Ewelina, ja myślę że powinnaś się udać do jakiegoś ginekologa specjalizujacego się w takich przypadkach. Albo do kliniki jakiejś żeby zrobili gruntowne badania i poszukać przyczyny.. -
Tissaia wrote:Waldi, to ja podobne uczucia miałam w poprzednim cyklu. Niby się cieszyłem pozytywnym testem, ale z tyłu głowy gdzieś głęboko było uczucie albo przeczucie ze coś nie tak może być. Mnie się wydaje że kobiety jakoś podświadomie czują, czy będzie ok czy nie.
Tak jak wczoraj pisałam ja chyba tej czarnej rozpaczy nie przeżyłam, bo dzięki Gizmo i Tobie wierzę, że z tego biochema coś dobrego wyniknie ostatecznie.
Tego Ci życzę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:tak mało sikasz???
no to moze to jest przyczyna...moze masz zbyt gesty mocz-spróbuj zrobić wieczorem dzis dla porównania....
No zrobie jutro wieczorem dla porównania bo dzisiaj nie dam rady. muszę kawał drogi autem przejechać i to nie sama. -
Evak78 wrote:Hej jestem tu nowa. Mam juz jedno dziecko i staram sie o następne, wiem dokładnie kiedy owuluje ale jak narazie mieliśmy poronienie w sierpniu 12 tydzień i dwa miesiące temu 5 tyg. Sama nie wiem co dalej robic....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Mam dzisiaj takie porąbane rozkminki, że po chugo ja tyle lat anty brałam jak i tak się nie dało zajść...hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 13:13
Elunia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Elunia wrote:Mam dzisiaj takie porąbane rozkminki, że po chugo ja tyle lat anty brałam jak i tak się nie dało zajść...hehe
skoro to wcale nie tak łatwo jest zajść...
Elunia, Kasia1987, Nats lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:a wiesz, że ostatnio też o tym myslałam? że po co były te nerwy za młodu...te pieniądze wydane na gumki i anty
skoro to wcale nie tak łatwo jest zajść...
nie tylko, ja jak byłam na sudiach to mimo full zabezpieczenia jak mi się @ choć 2 dni spóźniała to leciałam do apteki spanikowana po test ciążowy i już sobie wyobrażałam jak właśni rodzice mnie mordują..Allmita, szuflada, Kasia1987 lubią tę wiadomość