Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:No to mam kolejny prezent dla męża hyhy. Wygrałam mu udział w konkursie na meczu
Z zaplodnieniem nie pykło ale w konkursach pykło x2 :p Najpierw wraki, teraz mecz 
Kurka.. Zołzol.. Wygraj coś dla Mnie??
Zołza:) lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
cześć Dziewczynki.

Cały weekend Was z krzaczorów podglądałam bo u mnie ciągle coś się działo, na szczęście @ zbliża się ku końcowi, kocham te swoje krótkie @.
Wcześniej przed urodzeniem synka miałam po 6-7 dni a teraz 3-4 i po zawodach 
Walduś czymam kciuki i czekam na foto-relację wieczorem
Swoją drogą dobrą mam pamięć bo ja od razu pamiętałam, że masz na 19:35 tylko myślałam, że coś się zmieniło
Zapamiętałam bo dość nietypowa godzina 
Anula- suwak pierwsza klasa
Smoczuś się będzie przeSUWAŁ

Gaduaaa i Zołza- więcej wiary, będzie zielono!
Kasia- mówiłam, że nadejdzie wielki skok, tylko o jeden dzień się rypnęłam
amen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 16:53
Gaduaaa, Zołza:), WaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
A wgl coś mi świta, że jakiś czas temu któraś się pytała czy nam też posty źle dodaje, godzina inna niż na kompie. Zobaczcie na edytowane to dopiero śmiesznie. Dodałam posta o 16:57 a edytowałam go o 16:53
CZARY
Nats, Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:która to tu pisała że ją teściowa wkurzyła? Gadua? mów co zrobiła!
Moja mnie nie wkurzyla ale smiechowo to zabrzmialo
Odkurzylam wlasnie podlogi... I ugotowalam kurczaka dla psa :p33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Bo ma jakiegos guzka na kolanie i podejrzewają że to coś złego.. a ona zamiast iść sprawdzić bo lekarz po nią dzwonił to Ona idzie do roboty i sobie nie da wytłumaczyć że są rzeczy ważniejsze od pracy ;/
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH