Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
takElunia wrote:Idę za godzinę do Gina i do Endo i pamiętam że coś się miałam endo zapytać ale za cholerkę nie pamiętam co..
Któraś coś kojarzy?
ja ! hehe
jak się mają przeciwciała anty TPO i anty TG do zapłodnienia i ciążyFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Laski.. Mam pytanie.. Takie trochę wyalienowane... No Sory ale ja nigdy nie miałam dobrego kontaktu z własną mamą bo ona przez całe życie potrafi tylko wymagać i karać za nic...więc pytam Was..
No więc.. Jak idziecie do super duper to całego misia golicie czy coś sobie zostawiacie?? Bo nie wiem jaką fryzurę zrobić..
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
ja tam jade po całościWaldhauzerM wrote:Laski.. Mam pytanie.. Takie trochę wyalienowane... No Sory ale ja nigdy nie miałam dobrego kontaktu z własną mamą bo ona przez całe życie potrafi tylko wymagać i karać za nic...więc pytam Was..
No więc.. Jak idziecie do super duper to całego misia golicie czy coś sobie zostawiacie?? Bo nie wiem jaką fryzurę zrobić..
z resztą jak zawsze
ahhaha
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakiś niedawny czas temu przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania, naszego. I jak to podczas takie gruntownej przeprowadzki, do mieszkania w pierwszym rucie trafiły najpotrzebniejsze rzeczy osobiste. Majty skarpety,kosmetyki trochę ciuchów. Tak że da się spokojnie żyć... Reszta poszła do piwnicy w celu rozpakowania w późniejszym terminie.
To że minęło już trochę czasu a my nadal nie rozpakowaliiśm pudeł z piwnicy to jedno, ale to że mam 7 par majtek, właśnie pranie się robi, a ja muszę iść do gina w majtach z kolorową żyrafą to już grube przegięcie..!!!hahahahaha
WaldhauzerM, Kasia1987, Gizmo, Nats, Gaduaaa, kozamonia, rozowyflaming, Allmita lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Jakiś niedawny czas temu przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania, naszego. I jak to podczas takie gruntownej przeprowadzki, do mieszkania w pierwszym rucie trafiły najpotrzebniejsze rzeczy osobiste. Majty skarpety,kosmetyki trochę ciuchów. Tak że da się spokojnie żyć... Reszta poszła do piwnicy w celu rozpakowania w późniejszym terminie.
To że minęło już trochę czasu a my nadal nie rozpakowaliiśm pudeł z piwnicy to jedno, ale to że mam 7 par majtek, właśnie pranie się robi, a ja muszę iść do gina w majtach z kolorową żyrafą to już grube przegięcie..!!!hahahahaha
Ty Elunia ale lekarza bardziej interesuje to co jest w majtach a nie na nich..
Elunia, Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH