Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo oczywiście ze gin smiechną z mojej żyrafy:-)
Gadua pytałam o te przeciwciała i powiedział mi ze nie maja nic do rzeczy ponieważ są skierowane przeciwko innym białkom.
W lewym jajcarze pęcherzyk z 15 mm na 14mm zanikający, w prawym w ciagu 3 dni z braku dominującego pojawił się 18 mm i endometrum 12mm. Matko co ja za posrany przypadek jestem
Gaduaaa, Gizmo, Nats, Allmita lubią tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Anula a przypomnisz co Ci ginekolog powiedzial ?
Powiedział, że widzi we mnie płyn poowulacyjny, a także pęcherzyk. Mam przyjść za 2 tygodnie na badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 19:45
Elunia, Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:No oczywiście ze gin smiechną z mojej żyrafy:-)
Gadua pytałam o te przeciwciała i powiedział mi ze nie maja nic do rzeczy ponieważ są skierowane przeciwko innym białkom.
W lewym jajcarze pęcherzyk z 15 mm na 14mm zanikający, w prawym w ciagu 3 dni z braku dominującego pojawił się 18 mm i endometrum 12mm. Matko co ja za posrany przypadek jestem
To ten z prawego może peknie co ? -
A nie mówiłam?Elunia wrote:No oczywiście ze gin smiechną z mojej żyrafy:-)
i cykl wcale nie musi być stracony
bede kciukac za Twoją Fasolkę
rozowyflaming, Elunia lubią tę wiadomość
-
ja pierkuje ! hahahaElunia wrote:No oczywiście ze gin smiechną z mojej żyrafy:-)
bez kitu Ty się mamusi udałaś
Nats lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Hejo Dziewczyny

WALDI, trzymam kciuki za wizytę. Poprosimy o zdjęcie groszka
Anula, przepiękny suwaczek
A ja dzisiaj jestem jakaś taka nerwowa, że zaraz chyba kogoś wyrzuce przez okno
Dużego wyboru nie mam. Małż leci
Nats, Sylwia91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:Melduję się z doskoku bo oglądam tvp2 oczywiście blok serialowy hehe :*
Jak Wam mija dzień? U mnie mdłości od rana także dzien z życiorysu wyjęty
Aż tak Cię męczą te mdłości? Łeee jery.. A jak się w ogóle czujesz?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ogólnie raczej wieczorami, punkt 20 i na tyle się nasilają że wymiotuję, ale dzisiaj wyjątkowo od rana cały dzień...Caro wrote:Aż tak Cię męczą te mdłości? Łeee jery.. A jak się w ogóle czujesz?

poza tym to czuję się dobrze :* dziękuję! Jutro mamy wizytę to może posłucham serduszka i może będzie widać płeć mojego maleństwa
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH