Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktoś tu się we mnie bawi...he heElunia wrote:Anula piękne krechy! Może powiedz jej że ostatnio źle się czujesz i nie bardzo wiesz dlaczego.
Tissia chłopy się tym wszystkim nie przejmują i nie przeżywają tak jak my. Ich postawa to najczęściej "co będzie". Porozmawiaj z nim i dzisiaj go wykorzystaj!!!
Gaduaa, Zołza nie łamcie się! Tempka jest świetnim wyznacznikiem ovu jak dla mnie niestety kiepskim wyznacznikiem ciąży.
Pamiętajcie mantrę forumową "nie ma @ jest nadzieja"
Tinuviel graty!!!!31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mój N w końcu uwierzył że jest wszystko w porządku.. Stwierdził że bedzie znowu okazja żeby wydoroslec.. Malo tego dzisiaj jak szlam do koleżanki to dzwonil i powiedzial zebym cos zdrowego zaczela jesc..ba..on mi nakazal.. Zaczal dbać.. W końcu..
Karolina2787, rozowyflaming, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Waldi czyli myślisz że mogę zaznaczyć pozytywny? Mogę wysłać jeszcze jedno zdjątko żeby było udowodnione
chyba zatrzymam ten test na pamiątkę
hihi
Myśle ze mozesz
Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Waldi czyli myślisz że mogę zaznaczyć pozytywny? Mogę wysłać jeszcze jedno zdjątko żeby było udowodnione
chyba zatrzymam ten test na pamiątkę
hihi
Pozytyw!
Karolina2787, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldi nie czuj się urażona;)
Ja dzisiaj też spadek formy zaliczam. Wstałam jakoś mocno późno, wypryszczyło mnie jak nastolatkę
Mój tato i mój teść mają zajebiste nadciśnienie i żaden za specjalnie nie chce się leczyć, kuźwa nie ma gorszego pacjenta od lekarza:(
19dc a ja mam śluz rozciągliwy mój na kursie po dyżurze zjebany jak stopiędziesiąt więc z serduszkowania raczej nic nie będzie dzisiaj.
Mam też nowe przemyślenie..co byłam kiedyś na usg to mi mówili że mam drugą owulacje w miesiącu a tu się okazuje że lewy jajcor ledwo działa i dlatego prawy jak się skapuje to nadrabia. Dlatego też LH wychodzą pozytywnie. Dwie owu tylko pierwsza nie dochodzi do skutku:( I wychodzi na to że zawsze tak było.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[img][/img]

jupiii!!!