Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ja nigdy objawow ovu nie mialam.
Ja zawsze od kiedy pamiętam jajniki napierdzielały i piersi puchły takie się pełniejsze robiły czasem plecy bolały a teraz cisza nic a nic ja to chyba z kosmosu jestem bo wszystko na odwrót mam. Cieszę się jak głupia
jeszcze jedna fotka chwilę później: https://naforum.zapodaj.net/0477a8cf7cb4.jpg.html
to tak dla jasności
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ja zawsze od kiedy pamiętam jajniki napierdzielały i piersi puchły takie się pełniejsze robiły czasem plecy bolały a teraz cisza nic a nic ja to chyba z kosmosu jestem bo wszystko na odwrót mam. Cieszę się jak głupia

jeszcze jedna fotka chwilę później: https://naforum.zapodaj.net/0477a8cf7cb4.jpg.html
to tak dla jasności
woaaw! KArola!! jest owu!!! hip hip HURRA
HIP HIP HURRA
HIP HIP HURRA HURRA HURRA
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anula - kreseczki cud, miód , malina

Widzę, że na forum zbiorowa deprecha. Też się dołączam. U mnie dzisiaj spadek temp. Brzuch mnie tak napirza, ze to jest czysta poezja. Małpa idzie ze zdwojoną siłą. Podpaski już czekają. Paracetamol poszedł już w ruch
Masakra...3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
Aha 1500 może się zalapie na tą piękną stronkę

Anula, trzymam kciuki za betę
Tinuvel, gratuluję
Kasia! ACHTUNG!! Przypominam o odwołaniu wizyty u gina!!
U mnie dzisiaj 21 dc i jakoś tempka poszła w dół. Hmm.. A do tego od rana męczą mnie mdłości. Nie wiem czy to jelitówka czy nerwy. Od wczoraj jakaś taka nerwowa jestem...
Nats, rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyU mnie też z piknego 37,0 na ujowe 36,77 ;/Nats wrote:Anula - kreseczki cud, miód , malina

Widzę, że na forum zbiorowa deprecha. Też się dołączam. U mnie dzisiaj spadek temp. Brzuch mnie tak napirza, ze to jest czysta poezja. Małpa idzie ze zdwojoną siłą. Podpaski już czekają. Paracetamol poszedł już w ruch
Masakra... -
nick nieaktualnyNats wrote:Anula - kreseczki cud, miód , malina

Masakra...
Nats slonce, dostalas jeszcze jeden miesiac na spanie - bez rzygania, mdlenia, zamartwiania czy beta przyrasta. Mozesz sie upic w trzy dupy, jezdzic konno i na rowerze. Mozesz przebiec sie na golasa po klatce schodowej! Zawsze sa jakies pozytywy!
Nats, Elunia, Karolina2787, Gizmo, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Pytanie za 100pkt
Gdybyście miały wybierać (patrząc na skład) :
Femibion Natal 1 czy Prenatal Uno?
Jeśli to nie problem to looknijcie na składy bo w tel nie mam cierpliwości tu wklejać...
Ja mam Fembinion. Ogólnie wydaje mi się że Prenatal bardziej na zimę bo ma vit D. A poza zimną to bez różnicy chyba -
Uwielbiam Cię >3rozowyflaming wrote:Nats slonce, dostalas jeszcze jeden miesiac na spanie - bez rzygania, mdlenia, zamartwiania czy beta przyrasta. Mozesz sie upic w trzy dupy, jezdzic konno i na rowerze. Mozesz przebiec sie na golasa po klatce schodowej! Zawsze sa jakies pozytywy!
Hehe jesteś mistrzem :*
Aż prawie wrzeszczaca macica przestała mnie boleć. Dziękuję :*3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Ja mam Fembinion. Ogólnie wydaje mi się że Prenatal bardziej na zimę bo ma vit D. A poza zimną to bez różnicy chyba
Elunia ale podobno wiele z nas ma za malo tej witaminy D
ja badalam siebie i mialam za malo
i teraz jestem na jakies mocnej kuracji z wit D
wiec bralabym tabsy z wieksza iloscia witamin
jak lykac to lykac!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pytanie za 100pkt
Gdybyście miały wybierać (patrząc na skład) :
Femibion Natal 1 czy Prenatal Uno?
Jeśli to nie problem to looknijcie na składy bo w tel nie mam cierpliwości tu wklejać...
Ja biorę Femibion Natal 1 i endo mówiła, że jest wporzo
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH