Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:A co teraz bierzesz?
teraz miksuje swoje wlasne badziewie
wiec biore witaminy co dziewczyny polecaly ale zapomnialam nazwy
jakies elevit pronatal - duzo dziewczyn tu zachwalalo
plus jod osobno i selen osobno
i mam kuracje z witamina D
od czasu brania witamin mam boskie wlosy i paznokcie
niestety te pod pachami tez sa mocne
kup femibion i magnez albo pronatal i heja
niektore nic nie biora
wiec mysle, ze nawet sam kwas foliowy wystarczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMogę brać femibion z tym pronatalem? Nie przedobrze :prozowyflaming wrote:teraz miksuje swoje wlasne badziewie
wiec biore witaminy co dziewczyny polecaly ale zapomnialam nazwy
jakies elevit pronatal - duzo dziewczyn tu zachwalalo
plus jod osobno i selen osobno
i mam kuracje z witamina D
od czasu brania witamin mam boskie wlosy i paznokcie
niestety te pod pachami tez sa mocne
kup femibion i magnez albo pronatal i heja
niektore nic nie biora
wiec mysle, ze nawet sam kwas foliowy wystarczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Waldi nie czuj się urażona;)
Ja dzisiaj też spadek formy zaliczam. Wstałam jakoś mocno późno, wypryszczyło mnie jak nastolatkę
Mój tato i mój teść mają zajebiste nadciśnienie i żaden za specjalnie nie chce się leczyć, kuźwa nie ma gorszego pacjenta od lekarza:(
19dc a ja mam śluz rozciągliwy mój na kursie po dyżurze zjebany jak stopiędziesiąt więc z serduszkowania raczej nic nie będzie dzisiaj.
Mam też nowe przemyślenie..co byłam kiedyś na usg to mi mówili że mam drugą owulacje w miesiącu a tu się okazuje że lewy jajcor ledwo działa i dlatego prawy jak się skapuje to nadrabia. Dlatego też LH wychodzą pozytywnie. Dwie owu tylko pierwsza nie dochodzi do skutku:( I wychodzi na to że zawsze tak było.
Nie no spokojnie kochana.. Nie czuję się.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kochanie.. Ja biorę to drugie i wczoraj lekarz kazał tylko kwas foliowy dokupić i rano brać jedno a wieczorem drugie.Zołza:) wrote:Pytanie za 100pkt
Gdybyście miały wybierać (patrząc na skład) :
Femibion Natal 1 czy Prenatal Uno?
Jeśli to nie problem to looknijcie na składy bo w tel nie mam cierpliwości tu wklejać...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Też widzę cieńfoxylady wrote:Dziewczyny, dostrzegacie bledziocha czy to moja wyobraźnia płata mi figle?
http://i63.tinypic.com/5n4w80.jpg[/IMG
bardziej tak pod kątem, ale widać
foxylady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:Dziewczyny, dostrzegacie bledziocha czy to moja wyobraźnia płata mi figle?
http://i63.tinypic.com/5n4w80.jpg[/IMG
Jakiś cień widać ale może poczekaj kilka dni i powtórz. Wiem że cieżko ale jak nie masz samozaparcia to leć na bete
foxylady lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH