Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też tak często mam....
Że muszę zerwać z tematem starań, że nie umiem tego czytać, patrzeć się na wykresy i gadać o ciązy...
Ale potem tu wracam, bo nikt inny mnie nie rozumie, a nie chcę męzowi zatruwać życia...
Więc mam nadzieję, że szybko Wam się humorki poprawią.
U mnie taki sobie- raz mam myśli, że mogło się udać, a raz, że znów na pewno nie... co zrobić...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
A tak na marginesie to ten poprzedni okres który skrócił mi cykl o 4dni był dziwny. Lało się że mnie jak z wiadra i do tego wylatuwaly duże części śluzówki (chyba). Miła któraś tak po wieśku?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Karolinko ja popijam dziennie czystek może od 4 tyg, ale nie widzę żadnych zmian. Jest spoko na wiele rzeczy, których zapewne nie widzę na codzien

Śluzu mam więcej po piciu siemienia.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Karolinko ja popijam dziennie czystek może od 4 tyg, ale nie widzę żadnych zmian. Jest spoko na wiele rzeczy, których zapewne nie widzę na codzien

Śluzu mam więcej po piciu siemienia.
A mogłabyś zapodać jaka to firma? Bo ja kupiłam taką herbatkę ziołową to może licho zadziałać ale nie mam jak dziś kupić prawdziwego ziółka może na początek styknie. A ten czystek można pić bez obaw i przy lekach np? -
nick nieaktualnyAnula piękne krechy! Może powiedz jej że ostatnio źle się czujesz i nie bardzo wiesz dlaczego.
Tissia chłopy się tym wszystkim nie przejmują i nie przeżywają tak jak my. Ich postawa to najczęściej "co będzie". Porozmawiaj z nim i dzisiaj go wykorzystaj!!!
Gaduaa, Zołza nie łamcie się! Tempka jest świetnim wyznacznikiem ovu jak dla mnie niestety kiepskim wyznacznikiem ciąży.
Pamiętajcie mantrę forumową "nie ma @ jest nadzieja"
Tinuviel graty!!!!
Zołza:), Gizmo, Gaduaaa, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Anula piękne krechy! Może powiedz jej że ostatnio źle się czujesz i nie bardzo wiesz dlaczego.
Dziękuję
Cały czas kombinuję co mam jej powiedzieć... Ehh
Zawsze jej pomagałam, a tu nagle zonk... OMG mdli mnie 
Elunia, Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość

-
Karolina2787 wrote:A mogłabyś zapodać jaka to firma? Bo ja kupiłam taką herbatkę ziołową to może licho zadziałać ale nie mam jak dziś kupić prawdziwego ziółka może na początek styknie. A ten czystek można pić bez obaw i przy lekach np?
Mój czystek nazywa się Herbapol, Zielnik Apteczny, Czystek mix.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Mój czystek nazywa się Herbapol, Zielnik Apteczny, Czystek mix.
Ja kupiłam z Biofix ale chyba są o wiele lepsze znaczy czyste te ziółka to może one lepiej działają niż te herbatki. Może uda mi się w tygodniu jeszcze zalecieć do zielarskiego to się wypytam, fajny sklep kupowałam tam macę i yerba matte
-
nick nieaktualny
-
Ja bym jej objawy swojej "choroby" powiedzialaAnula1986 wrote:Dziękuję
Cały czas kombinuję co mam jej powiedzieć... Ehh
Zawsze jej pomagałam, a tu nagle zonk... OMG mdli mnie 

Niech się kobita zastanawia co jest na rzeczy
A jak coś mruknie,że " a może Ty w ciunży jesteś?" to odpowiedz, że nie
chyba nie i w razie czego, że nie masz czasu i siły do lekarza się wybrać. Ze jak samo przyszło i to i samo przejdzie
A babciulka niech se dalej myśli o co kaman
Kasia1987, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
a jakie to znęcanie? Objawy bym jej podała na tacy a to co se pomyśli to jejKasia1987 wrote:Gizmo znęcałabyś się nad kobieciną

wszystkiego od razu wiedzieć nie musi, że testy były sikane, że gin odwiedzony już no i że beta zaraz będzie
Kasia1987, Elunia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Cześć laseczki
a ja niestety coraz bliżej @ czuję... humorki coraz mniejsze (nie wiem czemu zawsze tak mam, tydzień przed @ są masakryczne a im bliżej @ tym lepiej), jajniki powolutku zaczynają ciągnąć i tak dalej...ech ech
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyŁącze się w bólu...szuflada wrote:Cześć laseczki
a ja niestety coraz bliżej @ czuję... humorki coraz mniejsze (nie wiem czemu zawsze tak mam, tydzień przed @ są masakryczne a im bliżej @ tym lepiej), jajniki powolutku zaczynają ciągnąć i tak dalej...ech ech
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH