Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz wrote:Doznałam uporczywego domagania się miłości z rana. Ciekawe, czy mężczyźni też czują, że się okres płodności zbliża.

Temperatura u mnie zdecydowanie za niska, powinna się chyba już podnosić.
A tak w ogóle to dzień dobry!
Nie wiem czy czują na dni płodne ale na @ to na pewno mój jak dostaję @ to wtedy by się
non stop, znaczy ma wielką ochotę wtedy
normalnie jak zwierzaki hihi
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Wirus chyba odpada, bo takowy trwa ze 3-5 dni... ;/ Za krótko.
To trza powiedzieć prawdę
ucieszy się i masz spokój z męczeniem co najwyżej będzie Ci usługiwać a może to a może tamto w sumie tez natarczywe ale jednak milsze niż to pierwsze
Gizmo, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Eveli_nka,
Dawno Cie nie było. Dobrze że wróciłaś
Ja dziś w nocy prawie nic nie spałam, bo takie nerwy mnie złapaly
Mój M. mnie dobija. Czekałam do 2 w nocy na niego żeby coś tenteges bo w końcu dni płodne.. A ten jak już przyszedł od kompa to skończyło się tak że armia poszła na zmarnowanie, nie wydając się w szczegóły
Przez te kilka dni płodnych w miesiącu mógłby się ogarnąć i postarać. No albo chcemy tego dziecka albo nie. To po pierwsze, a po drugie to ja też mam jakieś potrzeby. Dziś mnie czeka z nim rozmowa poważna.
Nawet mi się już temperatury nie chce mierzyć...
Ten tydzień zaczął się u mnie mega źle
-
ja chyba też sobie dam spokój z mierzeniem temp i tymi wykresami....
dobija mnie to..daje zbyt dużo nadzei....
się fascynuje tym że temp rośnie, że się utrzymuje, że skoki , sroki a potem chu* wielki i bąbelki...
bez kitu mam dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 08:28
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3a1c9fe52ce.jpg
Witam dziś spadkowo... z 37,00 na 36,77.... No to chlup! Za tych co im nie idzie... i za tych co im się udało :*
rozowyflaming, Karolina2787, zapachmalin, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH