Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Dziękuję
Powiem szczerze, że strasznie się boję wyniku bety...
No, ale po testach widzę, że przyrost jest, a tego się najbardziej bałam (tj: że nie będzie).
Anulka nie masz się co martwić pięknie wszystko jest u Ciebie
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No właśnie nie wiem... Może wystraszony.. A może dlatego że trochę chory..
Jak chory to pewnie dlatego może mu czasem zimno i tak się dzieje. Ja dzisiaj w domu dostałam wolne 2 dni ciężko było ale jakoś wywalczyłam. Siedzę i chrycham tak mnie gardło boli
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jak chory to pewnie dlatego może mu czasem zimno i tak się dzieje. Ja dzisiaj w domu dostałam wolne 2 dni ciężko było ale jakoś wywalczyłam. Siedzę i chrycham tak mnie gardło boli

Mój Małz jak zmęczony i zasypia ma to samo.. Heh..
Kochana znam ten ból. I współczuję..
Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wg OF na następny poniedziałek, wg mnie sobota...
cycki mnie bolą więc to znak na @... z 3 dni pobolą, dwa dni nie boląi przychodzi @
Tak czy siak jeszcze troszkę czasu jest, więc może zatestuj dopiero w sobotę? Tak jak przewidujesz @ Wiesz jak to czasem dziewczyny miały negatyw a następnego dnia suprise i pozytywny
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Mój Małz jak zmęczony i zasypia ma to samo.. Heh..
Kochana znam ten ból. I współczuję..
Najgorsze jest to że znów łykam antybiotyki
w czwartek do ginki jak coś przepisze to i tak na nastepny cykl ale ciekawe czy po tym antybiotyku już wtedy to coś da
-
Dziękuję Wam dziewczyny

Słowa otuchy zawsze są mile widziane
Dziewczyny, muszę coś wymyśleć, bo teściowa to zaraz się na mnie obrazi...
Od kilku chce żebym jej pomagała, a to w ogródku, a to w innych rzeczach. Ja ostatnio nie jestem w stanie, bo albo mi słabo albo w głowie się kręci etc. Ona widzi, że się źle czuje, ale nie wie dlaczego (nic jej nie mówiliśmy o ciąży).
Jakich argumentów użyć żeby mi dała na jakiś czas spokój? Co jej powiedzieć? Hmm...

-
Hej kobitki!
U mnie 37,0 -obleci
Gaduaa przyłaczam się do głosów innych babek, że może byc za wcześnie i czekaj spokojnie na sobotę, zobaczymy. Ściskam!
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyAnula1986 wrote:Dziękuję Wam dziewczyny

Słowa otuchy zawsze są mile widziane
Dziewczyny, muszę coś wymyśleć, bo teściowa to zaraz się na mnie obrazi...
Od kilku chce żebym jej pomagała, a to w ogródku, a to w innych rzeczach. Ja ostatnio nie jestem w stanie, bo albo mi słabo albo w głowie się kręci etc. Ona widzi, że się źle czuje, ale nie wie dlaczego (nic jej nie mówiliśmy o ciąży).
Jakich argumentów użyć żeby mi dała na jakiś czas spokój? Co jej powiedzieć? Hmm...
Może powiedz że Cię dopadła jakaś wirusówka
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH