Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnula jak masz z nia dobre kontakty to jej powiedz
nie bedzie Ciebie terroryzowac
Gaduuaaa - tez mialam wywalic termometr ... wiec wiem o czym mowisz
milego dnia laski
ja juz od godziny przy biurku
mua mua cmok cmok
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Hej. Mój wykres to dopiero początek ale i tak jest dla mnie dziwny...
Kim - czemu dziwny? wiele kobiet ma wyzsza temperature na @ i dopiero potem spada - rob testy, obserwuj sluz i serduszkuj az sie beda wam uszy trzasc
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinuviel zdradzisz serduszka? Ile było, jak często??
SERDECZNE GRATKI!!!!!
Zołza nie pisałaś nic jak u gina było? Czy przegapiłam?
Tempka- ja też się denerwuję, ale gdybym nie mierzyła, to bym w owu nie trafiła... ja miałam objawy na owulkę w tym cyklu duuuużo wcześniej dziołszki, więc bez mierzenia źle bym obstawiała. Tylko mierzenie temp potwierdziło mi owulkę. Myśle, że warto mierzyć, chociaż nas to denerwuje i daje często złudne nadzieje.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tinuviel zdradzisz serduszka? Ile było, jak często??
SERDECZNE GRATKI!!!!!
Zołza nie pisałaś nic jak u gina było? Czy przegapiłam?
Tempka- ja też się denerwuję, ale gdybym nie mierzyła, to bym w owu nie trafiła... ja miałam objawy na owulkę w tym cyklu duuuużo wcześniej dziołszki, więc bez mierzenia źle bym obstawiała. Tylko mierzenie temp potwierdziło mi owulkę. Myśle, że warto mierzyć, chociaż nas to denerwuje i daje często złudne nadzieje.
Infekcja... wymaz... i skier na badania ( mocz,krew ) -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH