Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Mnie w ubiegłym tyg napadło na chleb ze smalcem
Normalnie tego nie jem, ale zjadłam 1 kromkę 
A ja bym sobie zjadła taką pajde ze smalcem i ogórkiem kiszonym. Omniom mniam..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dojechałam do pracy, melduję się na forum...
Wypadałoby jeszcze system księgowy firmy włączyć
hahahah
Gdzie tam, styknie ovufriend
Nats, Caro, Zołza:), Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Czy któraś z naszych szczęśliwych groszkowych mam badała sobie szyjkę w pierwszych dniach po owulacji nie wiedząc że groszek krąży w środku?
Pamiętacie jaka wtedy była szyjka? Zaraz na początku?
U Anuli na wykresie nie widzę.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też bym chciala wiedziećKasia1987 wrote:Czy któraś z naszych szczęśliwych groszkowych mam badała sobie szyjkę w pierwszych dniach po owulacji nie wiedząc że groszek krąży w środku?
Pamiętacie jaka wtedy była szyjka? Zaraz na początku?
U Anuli na wykresie nie widzę.
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka

wypatrywać będą
23.04 Gaduaaa i Zołza:)
24.04 Szuflada
27.04 Caro, Elunia i Kasia1987
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...
Była Tuliska jeszcze na 17.04 zapisana ale nie testowała i @ nadal brak u niej
Trza ją wziąć w obroty
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałam wczoraj raczej wysoko, na pewno twardo,... no a otwarość która do tej pory była nagle się zmyła...Zołza:) wrote:U mnie wczoraj było twardo.. chyba nisko... chyba otwarto...
(Chyba bo jeszcze tego palcowania nie ogarniam :p )
ale jeszcze ma czas żeby się opuścić pinda jednaFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka

wypatrywać będą
23.04 Gaduaaa i Zołza:)
24.04 Szuflada
27.04 Caro, Elunia i Kasia1987
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...
Była Tuliska jeszcze na 17.04 zapisana ale nie testowała i @ nadal brak u niej
Trza ją wziąć w obroty 
Gizmo mnie to na 4 maja przepisz. Dzisiaj idę jeszcze na monitoring ale ovu mam teraz z drugiego jajcora więc trzeba liczyć 12 dni od ovu minimum. A że wyjeżdżamy na majówke to nie zamierzam się testami stresować i będę 4 Maja dopiero robic -
Wiem, że w teorii jeśli kobitka jest w ciązy szyjka się szczelnie zamyka i jest raczej wysoko. Pytanie kiedy się zamyka, czy od razu po zapłodnieniu/ zagnieżdżeniu i stąd ciekawa byłam doświadczeń naszych szczęściar...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
też tak właśnie słyszałam że się unosi, zamyka i twardniejeKasia1987 wrote:Wiem, że w teorii jeśli kobitka jest w ciązy szyjka się szczelnie zamyka i jest raczej wysoko. Pytanie kiedy się zamyka, czy od razu po zapłodnieniu/ zagnieżdżeniu i stąd ciekawa byłam doświadczeń naszych szczęściar...
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Szyjka schodzi niżej na okres po prostu.
Na okres jest właśnie twarda, schodzi niżej i ma lekki uchył żeby krew miała ujście. Ponoć w ciąży jest wysoko, nie schodzi jak na okres.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualny
-
no tak mam na okres... ale i wszystko w koło jest mega rozpulchnione u mnieKasia1987 wrote:Szyjka schodzi niżej na okres po prostu.
Na okres jest właśnie twarda, schodzi niżej i ma lekki uchył żeby krew miała ujście. Ponoć w ciąży jest wysoko, nie schodzi jak na okres.Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH