Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba zaraz powolutku wstanę z łóżka, ogarnę się i pójdę się przewietrzyć.. Zahacze o Rossmanna
i sklep. Zrobię rosołek. Dobrze mi zrobi na żołądek.
Zołza:) lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobaczę jak będą testy owu wychodzić. Jak bedzie ciemniejsze to.sie dopisze. Przez tego wieśka nic już nie wiem.Elunia wrote:tak patrze na Twój wykres, licząc że owu będziesz miała tak 22-24 kwiecień więc spoko ze mną możesz testować.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Patrzę sobie na wykres (swój) i chyba za niska temp na zagniezdzenie :p
To może ten ból w nocy mi się śnił? :p
Czy ja wiem, Twój wykres trochę "szalony" jest więc czemu nie?
Jak dla mnie to Ty po tym nocnym epizodzie już zagroszkowana jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:31
-
Za dużo o tym myślisz. Rozumiem mnie się dzisiaj śniło że tempke mierzylam. Mąż mnie uświadomił że nie bo dopiero budzik wyłZołza:) wrote:Patrzę sobie na wykres (swój) i chyba za niska temp na zagniezdzenie :p
To może ten ból w nocy mi się śnił? :p
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci szczerze, że jakoś nie czuję różnicy. Może tylko pryszcze mi jeszcze po @ nie zeszły i w jeden dzień mnie trochę jajnik pobolewał.Elunia wrote:Dużo czytałam o tym Clo i wiele dziewczyn już w pierwszym cyklu po nim zachodzi:) Więc łapki do góry;)))
A swoją drogą jak się czujesz po Clo?
Nawet mam wrażenie, że to na mnie nie działa bo się nic nie dzieje
-
nick nieaktualnyNo właśnie też mnie to zdziwiło bo raz tak miałam ale to był okres. A teraz poszłam rano i nic. Wyjęłam tamp i czysto.Elunia wrote:Czy ja wiem, Twój wykres trochę "szalony" jest więc czemu nie?
Jak dla mnie to Ty po tym nocnym epizodzie już zagroszkowana jesteś
Ale boli na okres... i szyjka twarda nisko...
Może też przeziębienie mi przesunelo @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH